Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala.._22

czy naprawde wyglad nie ma znaczenia i liczy sie tylko wnetrze?

Polecane posty

Gość innakolezanka
:D:D

Gość innakolezanka
ta kluska to ja :classic_cool:

Gość innakolezanka
ale glupi podszyw:P nie ja to ta pierwsza:P:P:P:P

Gość 3423243
"a co jesli facet ma do wyboru naprawde ladna dziewczyne za ktora kazdy sie oglada i taka przecietna mala kluske i wybiera ta druga?" bo pewnie ta pierwsza ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, uwaza sie za ksiezniczke, z ktora normalny facet 2 minut nie moze wytrzymac 💤

Camp Nou ..w momencie poznania to tak ale potem to już charakter też jest ważny w mniejszym stopniu ale ważny

Gość innakolezanka
nie uwazam sie za piekna ani za ksiezniczke tamta tez nie jest brzydka ale inna niz ja...tak jak napisalam taka mala kluska:D i nie rozumiem jednego jak facet moze mowic ze chce byz z jedna szaleje za nia itd a potem zwiazuje sie zinna? co miala na to wplyw?

Gość Magdalena to jest to
Nie wiem co tak naprawdę facetów kręci w wyglądzie. Nie jestem pięknością,mam oryginalny typ urody,figura średnia,wzrost średni ,ale nie mogę opędzic sie od facetów.Charakter?okropny,wiec sama nie rozumiem o co chodzi w tym wszystkim. Acha najczęściej słyszę od mężczyzn--masz coś w sobie co przyciąga uwagę,taka suka z Ciebie:O Nigdy nie usłyszałam ''jesteś sliczna''