Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caaandymain

DALAM MOJEMY FACETOWI W PYSK I ZERWALISMY ZE SOBA

Polecane posty

Gość caaandymain

otoz bylam z moim chlopakiem kilka dni temu na wakacjach i poszlismy sie przejsc, fajnie pieknie wszystko bylo az nagle przechodzila kolo nas jakas barbie no i moj chlopak nie dosc ze sie za nia ogladal z wywalonym jezorem to jeszcze powiedzilal "wow! co za dupcia!" no wkurzylo mnie to strasznie i przywalilam mu w twarz a on mi oddal! mnie zamurowalo! on zaczal przepraszac ze odruchowo to zrobil.zenada normalnie! pelno lno ludzi dookola nas stalo, wszyscy sie gapili a mi wtyd bylo. powiedzialam tylko ze to koniec i poszlam po rzeczy do pokoju i od razu na dworzec poszlam i pojechalam do domu. bylismy ze saba 1.5roku, wszytsko bylo ok miedzy nami ale nawet nie zaluje ze skonczylam to.

Gość musztarda
zenada normalnie! pelno lno ludzi dookola nas stalo, wszyscy sie gapili a mi wtyd bylo A Jemu dać w japę nie było Ci wstyd?

Gość caaandymain
absolutnie co do tego to nie bylo mi wstyd przywalic mu, zasluzyl sobie bez dwoch zdan

Gość musztarda
No to dobrze, że Cię trzepnął, ja bym Cię tłukła codziennie.

Gość caaandymain
a dlaczego niby?

to co ty zrobilas tez byl wstyd:D moglas wrocic do pokoju i tam wszystko rozegrac smiesza mnie baby ktore zalatwiaja swoje sprawy na oczach wszystkich zrobil zle fakt ale ty zachowalas sie jak wiesniaczka:P

Gość caaandymain
no nie wiem jakby wasz chlopak zrobil to kilka razy przy was czy przypadkiem nie zrobilybyscie to samo co ja bo to sie z jego strony zdarzylo ktorys raz i nie wytrzymalam i w dodatku te jego slowa"wow fajna dupcia!"

Gość wnuk smirnofa
jeszcze powiedzilal "wow! co za dupcia!" sklad wy bierzecie tych prostakow? sa jakies magazyny z tymi facetami, ktorzy podsuwaja pomysly do tych tematow? a ty za co go bilas wlasciwie? kino uliczne przedstawia sztuke pod tytulem "margines na wakacjach " :D

Gość no..
no i przynajmniej Wiesz , że jego też stać na danie tobie w twarz..dobrze zrobiłaś moim zdaniem.jak uderzy się raz to potem i drugi..

"dobrze zrobiłaś moim zdaniem.jak uderzy się raz to potem i drugi.." :D:D:D:D powina go jeszcze oblać kwasem i sprawdzić reakcje :D nie wiadomo jaki cham by wtedy z niego wylazł :D

Gość wnuk smirnofa
powina go jeszcze oblać kwasem i sprawdzić reakcje nie wiadomo jaki cham by wtedy z niego wylazł :D:D:D to dobry sposob na sam poczatek zwiazku. po co tkwic w bledzie. zegar tyka (moje ulubione powiedzenie!)- trzeba inwestowac w zwiazki z przyszloscia.

Gość caaandymain
do wkurzonej bardzo zony ty lepiej idz do meza zeby zlosc ci przeszla bo zlosc pieknosci szkodzi!!! albo moze juz cie zostawil!!! wynocha mi stad!

Gość zurozuza
Zachowanie autorki - beznadzieja, zachowanie jej ex - również beznadzieja, ale jedno jest budujące, kobieta załatwiła sprawę szybko i nie będzie chociaż topicu, on mnie olewa, ogląda się za innymi, romansuje, jak mam na nowo rozpalić jego pożądanie i zainteresowanie sobą, pomóżcie. Swoją drogą brawo (może nie w ten sposób, ale podobno cel uświęca środki czasami)!!!

Gość wnuk smirnofa
do wkurzonej bardzo zony ty lepiej idz do meza zeby zlosc ci przeszla bo zlosc pieknosci szkodzi!!! albo moze juz cie zostawil!!! wynocha mi stad! daj jej w gebe i po sprawie :)

Gość uoiuyopy
Prostaczka znalazła sobie prostaka i po prostacku wobec siebie i innych się zachowywali. Ot, norma. Gorzej że prostaczka widzi problem tylko w byłym a nie w sobie więc nie daje jej to szansy na lepszą partię w przyszłości.

Gość GUPIALALA
co za malo wychowanna panna, jak mozna kogos w twarz bic, widac ze ojcy cie lali i pozostalo ci to w krwi, dobrze zrobil ze ci oddal,i cie zostawil, a co chlopak ma oczy niech sie gapi na wszystkie laski, a ty nie masz prawa go bic!!!!! POPRAW SIE !!!CIESZ SIE ZE CI SPRAWY NIE WYTOCZYL ZA POBICIE,;-))) GUPIE TE MLODE CIZZIE ; ALE MADRY CHLOPAK!!! POZDRAWIAM ZDROWYCH CHLOPOW

Gość na 100
zasluzyl sobie! niech ci wyzej sobie krytykuja bo sami sa prostakami, ja bym tak samo postapila tylko moj napewno by mi nie oddal, podziwiam

na 100 wiesniaczka nigdy nie bylam...:classic_cool: my nie krytykujemy ja za to ze postawila sie facetowi, zreszta napisalismy ze nie jest lepszy od niej ttylko krytukujemy ja za to ze zachowała sie w prymitywny sposob i nie widzi u siebie winy :classic_cool: naucz sie czytac ze zrozumieniem przyda ci sie na przyszlosc z pewnoscia :):classic_cool:

facet zachował się jak idiota, walenia w ryło nie popieram, nie lubię takich teatrów, można było zamienić w żart. Myślę,że związek, już był w stanie rozpadu, więc to była kropla, co przelała czarę goryczy.