Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katastrofaa

Nienawidze go ale nadal kocham.

Polecane posty

Gość Katastrofaa

Bardzo mnie skrzywdzil Najlepsze ze w tym amoku milosnym dawalam sie wykorzystywac jak idiotka. Tyle przez niego stracilam. Co mam zrobic z tymi uczuciami? nie moge przeciez udawac ze nic sie nie stalo, rozwalil mi dotad moje uporzadkowane zycie. Musze teraz skladac te kawaleczki. A nie mam narazie sily....

Gość jeszcze jakiś czas temu
mogłabym się podpisac pod tym co sama napisałaś. Minęlo troche czasu- jest lepiej. Nadal boli, nadal mam żal, ale powoli dochodzę do siebie i staram się ułozyć sobie życie po swojemu. Postaraj się jak najwięcej czasu spędzć ze znajomymi, nawet jak nie będziesz miała sił i ochoty, to staraj się gdzieś wychodzić, a nie siedziec sama w domu. Ten najgorszy okres trzeba jakoś przetrwać. teraz będzie ci ciężko, ale na pewno dasz sobie radę :) Lepiej żebyś nie utrzymywała z nim żadnego kontaktu

Gość Katastrofaa
Dziekuje Ci za wpis Najgorsze jes to, ze pisalam mu aby dal mi spokoj, bo przepraszal i nadal pisal. Co jakis czas znow zaczal wypisaywac glupie smsy, wlasciwie bez zadnej konkretnej tresci. Chyba zmienie numer ...

Gość wnuk smirnofa
skad sie biora u ciebie uczucia do faceta, ktory cie zle traktuje takie sklonnosci sie leczy

Gość Katastrofaa
wnuk --powiedz to mojemu ojcu.