Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meineschwester

ONA GO WYKORZYSTUJE

Polecane posty

Gość meineschwester

Witam, mam problem z moim bratem i jego dziewczyną. Mianowicie : Ona go wprost wykorzystuje. Wyciąga go do kina, restauracji, on kupuje jej ciągle kwiaty biżuterię.. wszystko byłoby ok.. bo niby jest zakochany i w ogoole, gdybym nie dowiedziała się o pewnym fakcie: ona jest z nim dla pieniędzy. Mówi swojej przyjaciółce takie rzeczy typu " nie mam pieniędzy na kino, a to wyciągnę (tutaj imię) i bez problemu" i wiele innych rzeczy... raz go rzuciła bo twierdziła, że go nie kocha a po jego błaganiu wprost do niego wróciła.. On jest głupi , a ona podła bo tak go wykorzysuje. Jednakże nie mogę powiedzieć o tym fakcie bratu. Po pierwsze - nie uwierzyłby, a po drugie obiecałam, że nie powiem. Czekam na Wasze porady jak można udupić tą sukę?

Jak zbankrutuje to przejrzy na oczy. Mój kumpel tak miał i teraz traktuje kobiety tak jak nalezy - jak rzecz - wykorzystać i won 🖐️

Gość meineschwester
Chyba z przyczajki nasram mu do buta, może odbierze to jako znak.

Gość meineschwester
ale on jest zaslepiony tą miłością... i chce mu pomóc, bo to do niczwego dobrego nie prowadzi

Nic nie wskuracz, tylko go do siebie zrazisz. Sam musi to przeżyć. Przykre, ale prawdziwe 🖐️

Gość ign
Capm Nou - a co to za podejscie? Przeciez nie wszystkie kobiety sa takie. Ja jestem z chlopakiem od 3 lat i nie dostaje od niego ciagle prezentow. Owszem gwiazdka, urodziny itd to tak. Jak gdzies wychodzimy to nie oczekuje,ze za wszystko bedzie on placic. Raz placi on, raz ja. Raz ja cos postawie, innym razem on cos kupi. Uwazam, ze tak jest sprawiedliwie. Lepiej zmien myslenie, bo na zawsze sam zostaniesz.

Gość rambotonieja
moj kumpel teraz jest w takim czyms, ma 19 lat, pierwszy raz sie zakochał(?!?!?!?) i poszedł już do pracy na wakacje "bo swoja kobiete trzeba utrzymac, nie" ciągle z nia łazi do kina, po dwa razy w tygodniu, ciagle cos kupuje i mysli ze to normalne, przy czym jej znajomy powiedział mi, że jej to nie przeszkadza, ale jakoś nie jest super zakochaana nic nie zrobisz teraz z tym, przjejrzy chłopak na oczy, drugi raz tak sie nie zachowa.

ale ona jest strasznie podła, ja ją znałam wcześniej od niego.. no ale on przecież nie uwirzyłby nigdy. ona ma go za nic. myślałam, żeby z nią porozmawiać o tyym, że wiem jak ona go traktuje ( za placami )