Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iu.jijiij.ji.

Wierzycie w MIŁOŚC?

Polecane posty

Gość iu.jijiij.ji.

no właśnie... wiem, temat banalny, ale w końcu to uczuciowy mnie się wydaje, że miłość prawidzwa zdarza się nieczęsto. taka, która zna już wady, przeszła wiele. zewsząd pełno zdrad. sama nie wiem. myślę, że Miłośc zdarza się wybrańcom, że może być też tak, że komuś nigdy się nie zdarzy....

Gość wnuk smirnofa
zly dzial zamiesc to w dziale: banaly itp :)

Gość iu.jijiij.ji.
up

Gość iu.jijiij.ji.

milosc??? JA JEJ NIE WIDZIALAM; JEDYNA MILOSC TO MATKI DO DZIECKA;ALE JUZ NIE ODWROTNIE; tylko taka milosc jest inna to bajka ktora zle sie konczy...

Gość Pytajknik
nie

Gość lady Rice made in POland
tak:) matki do dziecka:D? zalezy której matki, tak wiele matek robi sobie dzieci po Coś..material mummy:D

Gość miłość istnieje ale ma różne
oblicza, nie zawsze musi zaczynać się ściskaniem żołądka a nawet jak zacznie się w ten sposób to to uczucie długo nie potrwa zmieni się w inne ale to trzeba przeżyć i wiedzieć że to dalej miłość, :)

Prawdziwa miłość zdarza sie niesłychanie rzadko ale zaświadczam całą soba że jest.Doświadczam jej każdego dnia, widzę jej oddanie i nędzę.Miłość to nie pluszowy miś....nie kwiaty... to nie całusy małe i duże...Miłość jest jak nieusuwalne znamię, nie mozna się jej pozbyć w dogodnym momencie życia albo wymienic na lepszą. Kochać to być z kims na dobre i na złe i bez wzgledu na wszystko służyć...To nie jest łatwe...być może dlatego niektórzy uważają że miłość jest dla wybranych....ja uważam że miłość jest i czeka na każdego kto jest w stanie wypłynąc poza własna wyspę...