Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmawialysmy dawno temu

do fajna madchen

Polecane posty

Gość rozmawialysmy dawno temu

jak tam prawko:))?

Gość tigra84
ee tam, nie wierze:P

eh kochana 2 razy wymusilam:/ nie wiem kiedy 3 egzamin bede miec bo jakos stracilam nadzieje ze zdam:o znaczy jazdy mi swietnie szly, noga mi w ogole nie drzala, na luzie, bez stresu, z egzaminatorami zartowalam za kazdym razem:) pierwszy raz wymusilam na rondzie ale dziwne u nas rondo jest ze najpierw sie dojezdza i 2 strony puszcza, pozniej podjezdza i lewa, ale tez mnie dziwnie oblal bo podjechalam i przepuscilam tylko lewa, a tu wlasnie zrobilam blad bo powinnam w prawo popatrzec i tu powinien mnie oblac, a pozniej podjechalam i popatrzylam w lewo tak jak powinnam, i wtedy mnie oblal bo powiedzial ze zapomnialamw prawo popatrzec... drugim razem oblalam bo znaku nie zauwazylam chociaz jadac zastanawialam sie czy mam pierwszenstwo:( egzaminator sie wkurzyl bo powiedzial ze pani agnieszko jazda na zdany egzamin, przykro mi ze taki blad, bardzo dobrze pani jezdzi ale niestety egzamin niezdany... eh:o

2 egzamin mialam 24lipca a dzien wczesniej tylko luk raz zrobilam zadnej gorki, nie parkowalam tylko po miescie godzinka i to wszystko czulam sie swietnie, na luzie elegancko, czulam sie jakbym z instruktorem jezdzila:( ale dobra to nie koniec swiata, wazne ze mi noga nie skacze tylko jezdze bez stresu:)

Gość tigra84
o kurde, ja też nie zdałam miałam exm w czerwcu ale ja wróciłam do ośrodka po 40 min czujesz?;/ nie zdałam za brak kierunkowskazy, i przekrocznie prędkosci o 5km/h :D nastepny exm 18 wrzesień;D

ja w koszalinie balam sie ze dostane jakiegos starego dziada ale super byl egzaminator:D wyobrazcie sobie ze nawet zaczal temat jak to mlodziez przeklina i sie zaczelo - kurwa spierdalaj, chuj:D na egzaminie:D placu sie nie boje, jazdy po miescie tez nie, ale boje sie ze znowu wymusze:/ dobrze mi sie jezdzi, na luzie, bez stresu

na pierwszym egzaminie robilam bledy, samochod mi kilka razy gasl ale nie bylo u mnie paniki w oczach ze o jezu co robic:o tylko od razu wlaczalam samochod jeszcze raz, sekunda i mnie juz nie bylo a to byla 35minuta jak wymusilam, facet mowil ze do osrodka bysmy jechali juz bvo ja na rondzie mialam zawrocic ale watpie zebym zdala bo bledy robilam a drugi egzamin to gdzies z 25minut jezdzilam

e tam ja sie nie przjemuje bo wiem ze zdam i bede dobrym kierowca nie boje sie jezdzic, chce jeszcze prawko na motor zrobic, i na ciezarowy samochod tylko kurde przez moja nieuwage nie zdalam za drugim razem:(

Gość tigra84
kurde ja marzę o zdaniu prawka dniami i nocami:)))) ja tez o dziwo się nie stresowałam, noga nie latała, egzaminator OK, no, ale cóż wg jakiś kategorii mnie oceniał- trudno:))) ale fakt faktem, powiedział, ze nie spowodowałam zagrozenia , ale zdac nie mogę bo "błedy" a samochód prawie czeka pod blokiem ehhh :)

Gość buuuubaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiii

kurde moim zdaniem nie wazne za ktorym razem sie zda mnie raz odwozila pannica ktora jechala maks 30km na godzine sobie mysle ze pewnie z 10godzin ma wyjezdzonych wiec ma czas zeby sie nauczyc szybciej a ona nastepnego dnia miala egzamin:o parkowac nie umiala, gubila sie ze zmiana biegow, i zdala... instruktor powiedzial ze miala wiecej szczescia niz rozumu i umiejetnosci... wyjedzie taka na miasto i wypadek od raz spowoduje

Gość tigra84
damy radę:))) jak nie teraz to za 5tym razem i tyle.. kiedyś chyba zdam, nie?;))))) powodzenia;*

Gość tigra84
hehe dobre z tym obciągnięciem:P