Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 kaukazy

ile miesiecy mial wasz psiak kiedy ostal tylko na suchej karmie?

Polecane posty

Gość 2 kaukazy

zastanawiam sie kiedy zaprzestać gotowania tym dwój głodomorom:))

Gość 2 kaukazy
* został oczywiscie miało być;)

Gość ja mojemu zaczęłam gotować
bo po suchej karmie (royal) miał nieustające biegunki, teraz gotuję mu porcje rosołowe z ryżem, warzywami, kaszą i pies zjata to z apetytem i ma twardy stolec (co szczególnie cieszy jak się za nim sprząta)

Gość 2 kaukazy
wiesz jak byłby to 1 piesek o wadze 10kg to mogłabym mu gotowac do końca jego dni;)

ja mam mastifa tybetańskiego :)

Gość 2 kaukazy
jak to masz mastifa? nie gadaj:( nie ran mnie:(((( to pies o którym marzyłam, marzę i marzyć będe:(((( i kiedyś go bede miec... ehh daj zdjecie pliss:))

Gość 2 kaukazy
znam wszystkie hodowle w Polsce i wiem chyba wszystko na ich temat:)):D a jaki kolor jesli moge spytac? nie wierze normalnie , ze tu ktoś ma DO-KHYI

Gość 2 kaukazy
mnie chodzi o to, ze psy maja po 5 miesiecy i zastanawiam sie czy nie przestawic ich na sucha karme bo to gotowanie troche mnie kosztuje:)

uwierz ja mam, na tej fotce jest jeszcze mały, teraz ma 8 miesięcy ta uparta menda :) jak znajdę w kompie nowsze fotki, to wkleję :)

Gość 2 kaukazy
o matko błekitny, piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie zdajesz sobie sprawy jak Ci zazdroszcze... szkoda tylko, że są takie drogie:((((

Gość moj po suchej i puszkach
mial uczulenie i biegunki, smierdział,zaczelam gotowac, mozna wytrzymac, indyk wbrew popozorom tani a chudy, do tego ryz i jarzyny, jest zdrowy, ma 8 lat. Trudno, pies kosztuje, trzeba sie z tym pogodzic. Za to na weterynarzy oszczedzisz ( nie mowiac o psim cierpieniu)

Gość 2 kaukazy
ale uciułam i uzbieram i bede miec koto-psa:D heh piekny naprawde. z jakiej jest hodowli jesli moge wiedziec?

Gość 2 kaukazy
wiesz co to znaczy gotowanie dla 2 psów codziennie ktore maja po 5 miesiecy i ok 25kg? dodam ze dostaja przewaznie kasze z miesem, bądź makaron, ryż zalezy... są tylko na dworze w kojcu...

Gość 2 kaukazy
i tu nie chodzi o kwestię finansową. kosztuje mnie czas, energia itd o to chodzi nie o pieniądze bo akurat takie gotowanie do najdroższych nie nalezy

jeszcze tydzień temu tak dał popalić mojemu mężowi, że oddałby go każdemu za darmo (zeżarł rododenrona i wszystkie wrzosy w ogrodzie) jest strasznie uparty, jak czegoś nie chce zrobić, to nie zrobi i już. Pochodzi z hodowli w Będzinie

Gość 2 kaukazy
kurde to muszę powiedziec, ze nie znam tej hodowoli w Będzinie tym Będzinie na śląsku???? ja jestem z katowic.:) jjak bedziecie chcieli go oddac to chętnie go przyjmę:D

swoim psiakom śmiało możesz kupować karmę dla szczeniąt dużych ras np. z royala, ale czy bedą z tego zadowolone, to już inna bajka :)

ja mam 3 miesięcznego szczeniaczka który je zarówno suchą karmę jak i zupki na mleku, jakieś sosy, gulasze, ziemniaczki, inne zupki, praktycznie wszystko :P Piesek powinien mieć urozmaicone menu.

hodowla nazywa się Strażnicy Tybetu i nie maja strony internetowej, w ostatnim ziomowym miocie był tylko ten jeden psiak :)

Gość 2 kaukazy
chodzi mi o to ile jeszcze mam je karmic na gotowanym:] do 7, 8 miesiecy do roku?

no to jesteśmy ślązaczkami, ja też mieszkam niedaleko Katowic :) daj maila, jak zeżre nam coś jeszcze i nie zacznie słuchać poleceń, to jest duuże prawdopodobieństwo, że będziemy mu szukac nowego domu :) Póki co mamy nadzieję, że z wiekiem mu ta upartość przejdzie ale trzeba do niego anielskiej cierpliwości.

moj wazy 40 kg, wiec i zre duzo. Oczywiscie, ze to jest klopotliwe dla kazdego! - gotuje raz na 2-3 dni, schladzam szybko i do lodowy. W zamrazarce zawsze mam mieso i" wloszczyzne mrozona w paski" , albo w peczku. Trudno - szkoda psa. W dodatku to rodzina mi go wcisnala i wszyscy olewaja gotowanie . To gorzej niz z dzieckiem, bo dziecko samo w koncu zaczyna sobie brac. Suche karmy robione sa z najgorszego g+ chemia.Weterynarze reklamują bo maja układu z producentami. W puszkach 15% miesa - tak pisza - to co stanowi reszta?! Czlowiek je bardziej róznorodnie, wiec chemia nie taka grozna, ale jesli by jadl wciaz to samo? Jak pies?- rak, alergia i rozwalony brzuch.

Gość 2 kaukazy
ann-go@o2.pl heh kurde no własnie tak myślałam ze nie mają swojej strony bo pewnie bym ich kojarzyła;) a cena bez zmian za jaką go kupiłas?? taka jak wszedzie indziej?

ooo mam klona :D:D:D jakiego ty masz psa?

niby taniej za 2000 zł kupiliśmy te mendę :D:D:D ale jest kochany, na spacerach to anioł po prostu, nie ciągnie smyczy, nie ucieka, jest nastawiony przyjaźnie do wszystkich , zresztą na swoim terenie też i prawie wcale nie szczeka, nie chce mu się :)

Gość 2 kaukazy
no proszę to rzeczywiscie taniej niż wsędzie;))) heh z rodowodem domyślam się? bedziecie go wystawiac????

z rodowodem ale na wystawy nie będziemy jeździć

Gość 2 kaukazy
boski.. ehh zazdroszczę:))))))))))))))))))))))) kurde dalej jestem w szoku... a co Cie wogole skłoniło do kupna tej rasy, przeciez ona taka rzadka i mało popularna?