Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczka

swędzi mnie tam, co to za cholerstwo??

Polecane posty

Gość nowoczka

witajcie dziewczyny :* mam pytanie..bo po ostatnim stosunki, od jakis kilku dni, strasznie swędzi mnie tuż przy samym wejsciu do pochwy, poza tym wydobywa sie żółtawa wydzielina o raczej normalnym zapachu, ale to moze być akurat normalne bo jestem przed owulacją.. czy któraś z Was wie co to może być? jakieś zapalenie czy grzybek? nigdy tego nie miałam, dlatego pytam bo może któraś z Was już doświadczyła czegoś podobnego? z góry dzięki :** ps. aaa jeśli chodzi o higienę to chyba nie muszę dodawać, że podmywam się kilka razy dziennie itd itp także to nie jakieś zaniedbanie ;) zeby nie było

Gość nowoczka
upupupupu

Gość ajo
smaruj travogenem albo clotrimazolem.nie podmywaj sie tyle razy dziennie bo wyplukujesz naturalna flore bakteryjna!!

Gość blackcat
dokładnie - higiena higieną ale zbyt czeste podmywanie szkodzi :o Może to otarcie? Ale lepiej dmuchac na zimne :)

Gość nowoczka
dzięki :* a czy te specyfiki to dostane w aptece bez recepty?

Gość eeyoreegg
lekarz przepisal mi te tabletki bo musze opznic miesiaczke o jakies 2-3 tygodnie co o tym myslicie? czy jest sens?? boje sie troche ze moge miec jakies wahania nastrojów i bóle:/ jakie sa wasze wrazenia z przyjmowania pierwszych 2 opakowan? :) prosze o odpowiedz :)

Gość eeyoreegg
oooops nie to okienko... sorki :)