Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 1988

Hejka mam Pytanie dla Was..Wejdżcie i odp. thx

Polecane posty

Gość ania 1988

hejka mam pytanie ...uprawiam sex z chłopakiem i chcemy mieć starsznie dziecko... jestem prawie 4 tyg po stosunku niemam okresu od 6 dni imam ból podbrzusza ... niestety zrobiłam dzisiaj test i okazał siee ngatywny ;/ czy on może kłamać? ....... nigdy mi sie okres nie spózniał zawsze miałam regularne cykle po 28 dni.... prowadzę normalny tryb życia i bez stresowy... Czy ktos wie czemu niema okresu a niby wszytko jest ok ?..mam jeszce jeden test który wykonam jutro z rana .... bo dzisiaj robiłam test pod wieczór... prosze o opdisanie

Gość kenap
No to zrób najlepiej ten test

zrób z rana i będziesz wiedziała. może być tez tak że masz za mało hormonu który pokażę test pozytywnie

Gość ania 1988
hmmmm no ten test napewno zrobie z rana jutro : od pewnego zcasu często chodzę do wc siusiu i to mnei zaiepokoiło d;atego zrobiłam test dzisiaj ....hmmm jak za mało hormonu ;/ powinnam zrpbić badanai z krwi? sama juz neiwiem co mam robic .....

Gość w ciagu dnia
mocz jest rozrzedzony wiec wynik mógł być niewiarygodny. Poranny mocz jest zagęszczony i jest w nim wiecej hormonów wiec wynik wtedy moze wyjść dopiero dodatni

Gość oho zaczyna się
😴

Gość ania 1988
aha dziekuej Ci Bardzo :* wiesz ja niejestem wtym tak obeznana ..."w testach" bo w niektórych pisze obojetna pora :) a miałyście kiedys tak że test był negatywny a bylisciew ciaży ?? :)

Gość ania 1988
no ja robiłam po 6 dniach ...... wieczorem i nic .... a Szkoda :(