Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1278

mamy w Anglii które siedzą w domu z pociechami

Polecane posty

no wlasnie Magda...napisalas i ucieklas;)...pewnie ze mozesz z nami popisac,przynajmniej ja nie mam nic przeciwko:)

Super! W takim razie bede sie odzywac od czasu do czasu. A propos zabkow. Maly byl raczej placzliwym niemowlakiem i tak naprawde to nigdy nie umialam powiedziec co mu dolegalo, czy to zeby czy brzuszek moze. Dopiero jak mnie ugryzl w palec to dotarlo do mnie dlaczego plakal poprzedniego wieczora ;). Kolek nie mial (ufff...) ale mielismy potworne problemy z zasypianiem. Poltorej godziny placzu kazdego wieczora to byla normalka. Na szczescie to juz za nami. Teraz tylko czekam az w koncu przespi cala noc bo budzi sie po 5 razy .

Magda....jeszcze ci sie budzi!!matko to chyba ci wspolczuje bo moj Daniel od drugiego miesiaca przesypia cale noce,teraz spi srednio od 21.30 do 8 rano:):):)chyba ze przebudzi sie z placzem przez zeby ale to tylko czasem

Budzi sie, budzi. Chyba juz troche do tego przywyklam ale jeszcze do niedawna bylam rozgoryczona tym faktem. Chcialam pojsc do pracy, do ludzi, ale jedyna opcja to pol etatu bo wiem,ze fizycznie nie wyrobie. Nie wiem czy nie ma w tym mojej winy, przyzwyczailam dzieciaka do picia w nocy i teraz mam. Z drugiej strony probowalam go tego oduczyc i wiem,ze sie nie da. Jak nie dostanie butelki to bedzie sie darl.

Zazdroszcze tego snu :). Bede juz uciekac i postaram odezwac sie jutro. Dobrej nocki zycze.

tylko ze was szkoda:( napewno kiedys wyrosnie,chociaz moja znajoma ma corke ktora ma juz 4 lata i pije w nocy kasze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to juz chyba lekka przesada:(

moja na szczescie przesypia cale noce i to juz od dawna chyba miala 4 miesiace , kolki sie skonczyly dziecko o godz 19.30 lulu do godz 7 rano , dawalam jaj mleko ok 24 , ale dwa miesiace temu przestalam , teraz przez dwa ostatnie dni budzila sie w nocy i dalam jej ok 120 ml mleka i spala , ale obstawiam zebiska . A tak w ogole to mam spiocha bo duzo spala teraz tez spi 2 razy dziennie po 1.5 godz czasem dwie godz , czasem jedna

🖐️ Widze ze pustki znow:O Bylam wczoraj w pracy:O ale do poniedziałku mam wolne:D także moge was pozniej poczytac, pozniej bo teraz Bartek;)...no wiecie bawic sie chce:D

oj pusciutko...pusciutko:( chcialam sie wam tylko pochwalic ze moj daniel dzisiaj pierwszy raz sam stanal w lozeczku:):):):):):):)dupka mu sie co prawda chwieje i trwalo to chwile ale w koncu cos nowego sie dzieje:):):):):) pozdrawiam i wieczorem sie zamelduje

czesc wam wszystkim ja rowniez sie odezwalam tylko na poczatku ale codziennie czytam wasze wypowiedzi. Labutek ja mieszkam w Doncaster.fajnie ze ten temat sie tak rozwinal i jesli pozwolicie to przylacze sie :)

czesc wam wszystkim ja rowniez sie odezwalam tylko na poczatku ale codziennie czytam wasze wypowiedzi. Labutek ja mieszkam w Doncaster.fajnie ze ten temat sie tak rozwinal i jesli pozwolicie to przylacze sie :)

🖐️ Jestem juz w koncu:D Moj syn ma 5 miesiecy i robi kosi łapki:D:D:D niesamowite!!! Czasami nie umie tymi raczkami klaskac ale wiecej razy mu sie udaje:D Dzis u mnie zimno, buuu ta pogoda ......

czesc dziewczyny co u was?? jakos tak cicho ostatnio!!!! u mnie jak zwykle ponuro ale nie pada na szczescie wieczorkiem sie odezwe pozdrawiam !!!!

helouuuu ja narazie nie pisze bo ZNOWU mam zapalenie piersi i leze z goraczka w lozku caly dzien. a to akurat moje urodziny :O :o

Lollibelly, wszystkiego naj naj w takim razie! Oby paskudne zapalenie piersi dalo juz spokoj! 🌼 Wczoraj pierwszy raz synek zostal sam z tata w domu cala noc a ja bawilam sie na wieczorze panienskim. Ale dalysmy czadu, rozowe peruki,pierzaste szale boa,kabaretki i te sprawy :D :D. Ach, tego mi bylo trzeba! Polecam ;). Moi chlopcy swietnie sobie razem poradzili wiec mama bedzie czesciej ich zostawiac ;). Asia w Doncaster padalo? Nas na szczescie ominelo. Buzka.

oj cos cieiniutko przedzie nasz biedny topiczek :) jak tam sie dziewuszki macie w ten cudowny deszczowy dzien? zapalenie piersi juz przeszlo i zaraz sie zabieram za szarlotke bo dzis goscie przychodza. no pisac pisac! :D

olga faktycznie jakos cieniutko przedziemy:(niedobrze:( fajnie ze juz ci przeszlo zapalenie. ja wczoraj mialam gosci wiec nie zagladalam ale widze ze i wy jakos cichutko siedzialyscie:(dzisiaj ty masz gosci wiec tez pewnie nie zajzysz...hmmm jutro sie tydzien zaczyna to moze ruszymy,moze to przez naszych mezow;)ktorzy siedza w weekend w domu:) ciastem orzechowym sie nie chcialas podzielic wiec o szarlotke nawet nie pytam;););)

czesc no ja dzis tez raczej nie popisze z wami bo znajomi przychodza na grilla. oczywiscie pogoda nam jak zwykle sprzyja i pada deszcz ale jakos sobie poradzimy

a moje dziecko przywloklo skads wszy :o fuj.pierwszy raz taka akcja, wiem ze tu sie czesto zdarza w szkole itp a ona chyba gdzies na podworku zlapala wiec bylo wielkie odkazaie lebka :) Kasia faktycznie pozalowalam Ci orzechowego i wyszlo okrutne hehe

dziewczyny jak imprezki i grillowanie sie udalo??czyzby za bardzo skoro tu taka cisza;) olga-moja wiktoria w tamtym roku ze szkoly przyniosla to paskudstwo...koszmar co ja sie nawalczylam z nimi:(,pozniej byl juz spokoj ale jutro znowu szkola sie zaczyna...miejmy nadzieje ze bez wszow(wesz)-jak to sie odmienia??:) odzywajcie sie!!!!

jestem , musze miec podzielna uwage bo mloda wszedzie wchodzi i przy kazdym meblu wstaje a ja latam jak popie...., teraz siedzi zemna i patrzy co robie

a ja chodze gora -dol,gora-dol i szlag mnie jak zwykle trafia....pada,nie pada a ja rozwieszam pranie i zabieram i tak juz 3 razy:(:(:(