Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prackap

czy możecie to ocenić?

Polecane posty

Gość prackap

czy to ogłoszenie Waszym zdaniem śmierdzi akwizycją?\ Specjalisty ds. Sprzedaży Produktów Bankowych Region: Rzeszów Nr referencyjny MS/08 Nie wymagamy doświadczenia - dla nas najważniejsi są ludzie. Oczekujemy: -wysokiej motywacji do pracy w strukturach sprzedażowych -kreatywności w pozyskiwaniu nowych klientów -ukierunkowania na osiąganie założonych celów -komunikatywności i bardzo dobrych zdolności interpersonalnych -wysokiej kultury osobistej --minimum średniego wykształcenia -bardzo dobrej organizacji pracy Zacznij z nami karierę w bankowości. Osoby zatrudnione na tym stanowisku będą odpowiedzialne za -pozyskiwanie klientów biznesowych lub indywidualnych, -sprzedaż szerokiej oferty produktów -oraz wprowadzenie unikalnych produktów na rynek, a -także kształtowanie pozytywnego wizerunku banku

Gość prackap
ok.tylko ogłoszenie zaczyna się tak: Mellon Poland Sp. z o.o. świadcząca usługi na rzecz Polbank EFG - będącego częścią jednej z czołowych europejskich grup finansowych, w związku z budowaniem w Polsce nowej struktury sprzedażowej, poszukuje kandydatów na stanowisko:

Gość prackap
ze niby to jakaś firma,która świadczy usługi na rzecz banku,może źle się wyraziłam,chodzi o to,czy to nie jest chodzenie po domach

Gość prackap
cz ktoś może to ocenić?

Gość tuturutumajtki z drutu
akwizycja jak nic.

Gość prackap
kurde już sama nie wiem,dzisiaj mam tam iść

Gość prackap
mezalians dzięki za pomoc

Gość prackap
może ktoś jeszcze się wypowie

Gość tylko lenovo
"-pozyskiwanie klientów biznesowych lub indywidualnych, -sprzedaż szerokiej oferty produktów -oraz wprowadzenie unikalnych produktów na rynek," no przeciez to jebie ściemą na kilometr, pójść na spotkanie możesz ale nie spodziewaj się Bóg wie czego :) Obstawiam, że to mała firma-krzak, podająca się za partnera banku, lub nawet jakiejs agencji kredytowej i szukająca jelenia do zawracania uczciwym obywatelom dupy we własnych domach 🖐️

Gość prackap
ale słuchajcie,wczoraj poszłam tam,gdzie mi babka podała adres,i rzeczywiście była tabliczka POLBANK Biuro Regionu Sprzedaży

Gość prackap
więc co mam myśleć

Gość jak to zrozumieć
ano będziesz odpowiedzialna za pozyskiwanie klientów tak jak napisali chodzi tu o sprzedaz bezposrednia - sprzedawca/klient twoim zadaniem jest sprzedac jak najwiecej uslug bankowych wszystko jest napisane w ogloszeniu

Gość prackap
kurde chyba naprawde się łudze