Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaxx

baby, dlaczego jesteście łase na komplementy ?

Polecane posty

Gość tomaxx

wystarczy powiedzieć, że młodo wygląda, jest atrakcyjna, ma ładną skórę lub inną bzdurę i już chcecie iść do łóżka. Nie potrafię tego zrozumieć.

Gość asssssssss
bo lubie

Gość ttttuuuu
my po komplementach mozemy zachciec isc do lozka ( z nudow ;)) a dlaczego ty musisz je prawic zeby ktoras poszla z toba do lozka ? :D

Gość tomaxx
problem polega na tym, że chciałem sobie znaleźć dziewczynę co nie poleci od razu

Gość ttttuuuu
zmien srodowisko

Taaa, a faceci to niby nie lubią jak im się wciska ciemnotę że są tacy silni, tacy mądrzy, tacy wspaniali... :p

Gość ja............
nie cierpie tych waszych komplementow i slodkich slowek bo i tak klamiecie..wszyscy faceci😠:P

No baaa, a która na poważnie bierze Wasze komplementy? I tak wiadomo co im przyświeca.:classic_cool:

Gość no bo nie wiem
Mi komplementują bo jestem boska i tylko dlatego, bo i tak wiedzą, że łóżka nie pójdę.

tomaxx wystarczy powiedzieć, że młodo wygląda, jest atrakcyjna, ma ładną skórę lub inną bzdurę i już chcecie iść do łóżka. Nie potrafię tego zrozumieć. a gdzie takie sa???? ja czasami mowie i słysze tylko dziekuje....:O:O:O

Gość całkowicie czarny kot
tomaxx wystarczy powiedzieć, że młodo wygląda, jest atrakcyjna, ma ładną skórę lub inną bzdurę i już chcecie iść do łóżka. woda na Twoj młyn - to co sie czepiasz?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm
a faceci to niby co? nie potrzebuja milego slowa? sa bardzo zlaknieni pochwal niz to sie wydaje:P 🖐️

Gość tomaxx
a szczególnie lecą jak się powie że ma ładne oczy - wtedy wiadomo że się zakocha bo jak sie powie że ma ładne nogi to potraktuje jako molestowanie i że sie napalam ale oczy to uzna to za prawdę, każda