Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAKIE MACIE ZAROBKI I JAKI KREDYT MIESZKANIOWY DOSTALISCIE???????????

Polecane posty

Tika a ja slyszalam ze ceny pojda w dol, nie wzrosna.

zreszto tez w nieruchomsociach sledze.

normalnie juz mam ta obsesje ze juz wiek gdzie kot za ile i jakie sprzedaje. szok

i walsnie te splyty bylo od razu najkorzytsnijesze do zamieszkania: i dobrze i zle;(

Gość Kochana wszystko zalezy
Ktos tam pisał że 8000 zł za m2 Przemysl sprawę bo na 2009 r szykuje sie boob deweloperów tzn będzie dużo nowych mieszkań na rynku(ceny skoryguja sie same rynek to wymusi) A ty zaiwestujesz w Wielka Płyte która jest bez przyszłosci We Wrocławiu mozna już kupić nowe miszkanie za 6100 brutto za m2 a mozliwe że ceny w 2009 nieco spadna .Powiem Ci że wlk płyta jak narazie jest tylko jakieś 15-20% tańsza a jest to tendencja spadkowa. Rób co chcesz twój kredyt i life :)))

ja tez sadze ze mieszkania Tiga spadna, a nie jak ty twierdzisz, z tym to sie zgodze z kochana gdyz nawet jak patrzec u nas, to w jednym bloku sprzedane tylko 5 mieszkan, szok............. a kot reszte kupi kiedy. ...............? nie kupi!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pieniadze inwestor ma zabokowane, i dobrze mu tak, i bedzie musial znizyc cene.

a poza tym jak widze ile czasu ludzie sprzedaja mieszkania, to szok....... ogloszenie dodane w lutym 2008, w maju 2008r i nie sprzedane do tej pory, hehehehe

aj

Ceny juz nie wzrosną no chyba że rozmawaimy o SKAYTOWER CZY ODRATOWER we Wrocławiu albo jakis inny wypasiony Apartament w Łodzi warszawie czy innym dużym miescie , zwykłe mieszkania juz wystopowały Będą tylko nieco wzrastac ceny lukratywnych Apartamentów w suuuuuper lokalizacji, A ty kupisz wlk płyte i ugotujesz sie finansowo bedziesz płacic słone raty za cos co z roku na rok bedzie tracic na wartości.

Ceny juz nie wzrosną no chyba że rozmawaimy o SKAYTOWER CZY ODRATOWER we Wrocławiu albo jakis inny wypasiony Apartament w Łodzi warszawie czy innym dużym miescie , zwykłe mieszkania juz wystopowały Będą tylko nieco wzrastac ceny lukratywnych Apartamentów w suuuuuper lokalizacji, A ty kupisz wlk płyte i ugotujesz sie finansowo bedziesz płacic słone raty za cos co z roku na rok bedzie tracic na wartości.

to tanie mieszkanie, wiec slnych rat nie bede spalac.

tylo bym placila co wynajecie pokoju, o nawet taniej, mniej. wiec wyjde na zero lub z zyskiem, jak by nie patzrec, bo wynajecie to koszmar teraz.

chce obnizyc sowje obecne koszta

Kobietko opuszczam was, tutaj tych info i tak mało Prosze wejdzcie na fora budowlane czy Blogi budujacych tam dokładnie widać jak inwestorzy sa ugotowani bo wzieli np kredyt na dom pod mieszkanie Z WLK PŁYTY a mieszkanie sprzedaja juz rok i nie moga a dwa razy już obniżyli cene. Polecam bardziej profesjonalne fora tam mozna dowiedziec sie więcej tutaj tak sobie tylko bajamy :))

to ma byc mieszkanie kawalrskie na teraz dla mnie, bo moj facet ma mieszkania, wiec jakby co to sprzedajemy bojoje sowje i wtedy kupimy takie jak sie nam marzy, ale teraz jets taki przejsciowy okres, troche sie namieszalo.

oki kochana, a najsmieszniejsze bylo jak nas oszukal inwestor, bo mielsismy kupic 50 metrow nowe

byla umowa przedwstepna podpisana, a ten se wrocil z wkaacji, i gada ze nie sprzeda z taka cene jednak jak w umowie, ze za wiecej sprzeda , i juz 4 miesice jes sprzedaje i sprzedac nie moze, i dobrze mu tak!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czekam na odpwoiedz na tytul tej dyskusji????????????

ktos sie dolaczy

to pochwalcie sie

Gość makaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anikt nie chche sie wypowiadac, szkoda

czesc wam, to jak tam co slychac

Yo! no jakoś chyba żyjemy. W przyszłym tygodniu mam spotkanie z przedstawicielem banku. Dowiem się pewnie coś więcej o kredycie, na który mnie stać. No ale ja to i tak na lewo załatwiam, więc chyba nie ma się co sugerować mną

Gość marczenta
Nieprawda. Zarabiamy 1800 złotych na osobę i dostaliśmy 250 tysięcy pożyczki, świeży temat, z tego tygodnia - http://jedynatakapozyczka.pl/ Bez bik i zaświadczeń. Innej tego typu oferty nie znaleźliśmy.

Gość Marek566
Jeśli interesują was dobrej jakości kredyty mieszkaniowe czy innego rodzaju może szybkie kredyty ? To oferta kredytowa, pożyczek pozabankowych jest według mnie najlepsza w dzisiejszych czasach. Szybkie chwilówki ? Widzieliście to oprocentowanie ! Mówię stanowczo NIE ! Tylko pożyczki pozabankowe są najlepszą opcją. Brałam ich już wiele i np. firma Aasa https://www.aasapolska.pl/wez-pozyczke udziela ekspresowy kredyt przez internet który warto rozważyć, decyzja od 15 min do 24h ! Zero ukrytych kosztów, możliwość wydłużenia spłaty do 5 tygodni, firma rewelacyjna ! Wyjazd w Polskie góry to jedna z najlepszych chwil w moim życiu, które otrzymałam dzięki tej firmie !

Gość gość
Zawsze warto postarać się o zwiększenie wierzytelności kredytowej na przykład poprzez wycenienie swoich nieruchomości. Polecam wam zgłosić się do wrocławskiej firmy www.asuma.pl, która zajmuje się przeprowadzaniem tego typu wycen.

Gość gość
Mam zaufanie do doradców z Bursaki w Lublinie (można ich ofertę znaleźć na http://kredyt-lubelskie.pl). Zawsze mi wszystko drobiazgowo tłumaczą jeśli chodzi o łączny koszt kredytu, o dodatkowe ważne zapisy w regulaminie takie jak wcześniejsza spłata, czy ewentualne kary za opóźnienia w ratach itp. Mam jasną pełną informację co i jak.