Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gawera a

dlaczego ginekolog facet jest delikatniejszy

Polecane posty

Gość gawera a

od kobiety gina - która jest ostra, wpycha na siłę grabie, jest nieczuła bezwzględna a facet jest delikatniutki ? Proszę podać przyczyny bo ja nie rozumiem

Gość ja też nie rozumiem tego mitu

Gość no ja tez
facet nie chce zrobić kobiecie krzywdy....a baba gin ma w nosie,że kobiete boli...a to ona powinna bardziej rozumiec,że boli bo ma to samo co my,a facet nie wie co to znaczy...takie jest moje rozumowanie

Gość gawera a
to nie jest mit tylko PRAWDA wiem, że są wyjątki - rozumiem ale myślę, że 75 % facetów jest delikatnych i 70% babek ginów to podłe bez empatii twory, badają jakby to była kobyła w stajni TAKA PRAWDA

Gość *****************jolka
wiesz faceni sa z reguly delikatniejsi wiesz on ibardzij rozumieja ze sie moze krepujesz ze cos gdzies moze cie zabolec a wiesz jest u kobitki gina wstydzisz sie tez a ona do ciebie czego sie wstydzis kazda z nas ma to samo ...a jednak facet ci nie powei ty lalka ja juz teog widzialałem dzis od zawalenia ....wiesz facet domysla sie ze ty sie krepujesz nie chce ci zrobic krzywdy i zrazic wiec stara byc sie delikatny ja chode do meżczyzny ginekologa i jestem niesamowicie zadowolona tyle ze to jest starszy pan bo u młodego w zyciu bym sie nie wyłozyłą bo bym padła ze wstydu

Gość gawera a
dlaczego kobieta jest podła dla kobiety ?

Gość bo wie ze nawet jak bedzie
bolalo to krzywdy nie zrobi. A z bolem radź sobie sama

Gość nie zgadzam się z Wami...
może i coś w tym jest ale ja mam zupełnie inne odczucia, chodziłam kiedyś do gina, niby taki z lepszych specjalistów w moim mieście i wcale nie był delikatny, badał wrecz brutalnie i szybko teraz chodzę do kobiety gina koło 40-tki i jest naprawdę delikatna

to, że mężczyzna jest delikatniejszy to nie jest reguła. Tak jest przeważnie, co nie znaczy zawsze

tak ci sie trafiło

Gość hela basta
wszystkim dziewczynom na pierwszy raz radzę faceta bo jak trafią na babkę to będą miały psychozę na całe życie

Gość pierwszy mój gin kobieta
bolało jak diabli, musiałam brać aż przeciwbólowe. Potem też byłam u babki delikatna, i jakiś czas temu u faceta też delikatny

Gość ech nimfomanki
Szlag mnie trafia jak czytam te bradnie. Dlaczego facet ginakolog jest delikatniejszy?... tak się wydaje co niektórym nimfomakom na tym forum, którym przyjemność sprawia rozkraczenie się przed facet i robią się mokre z przyjemności - ot, i całe wytłumaczenie. Żyję na tym świecie prawdopodobnie dwa razy dłużej niż idiotki wypisujące te brednie, byłam u dziesiątek ginekolog. Są różni, ale to od facetów doznałam chamstwa, brutalności i tekstów w stylu "a jak mężczyzna to robi to panią nie boli?" Mam wrażenie że część z tych dupków czuła się osobista dotknięta niejako zachowaniem kobity, która krzywiła się z bólu zamiast dawać z lubością pomacać. Pamiętam, że w którymś momencie zastosowałam metodę "na lesbijkę", która to uwalała z miejsca teksty "a jak mężczyzna to robi...?" Po prostu facet czuje solidarną męską niechęć do kobiety, która nie pozawala włożyć sobie (nawet palców w rękawiczce) tak jak facetowi dogadza. Dlatego jak mam wybór, idę zawsze do kobiety. Nie trafiłam na kobietę niedelikatną, a przerobiłam ich DZIESIATKI. Tyle o waszych nimfomanskich bredniach.

Gość ech nimfomanki
Po prostu jak zakręcicie dupą na fotelu każdy facet robi się milutki, na tym to polega.

pewnie nie uwierzysz, ale........... niektórzy faceci są empatyczni, są delikatni, i nie chcą zadawać bólu. Skoro tak piszesz to chyba musiał Cię ktoś skrzywdzić..............

Gość gawera a
jak chodzę do gina to nie mam na myśli sexu - wręcz śmieszne jest to co napisała - ech nimfomanki na pewno są delikatne kobiety ale ja spotkałam 3 bez empatii a jedna była jakaś sfrustrowana miała łapę jak widły i kazała mi się rozluźnić a inne moje koleżanki mają takie samo zdanie że kobiety giny są niemiłe

Gość gazeta wyborcza
Ja mialam szczescie trafic zarowno do dobrych ginekolozek jak i ginekologow. Nie spotkalam sie z chamstwem czy brutalnym traktowaniem z zadnej z plci takze wydaje mi sie, ze ostre traktowanie pacjentki nie zalezy od plci. Po prostu jedni sa porzadnyni a inni to jakies chamy i tymi odobami moga byc zarowni faceci jak i kobiety. Ostatecznie mym lekarzem ginekologiem zostal facet ze wzgledu na najwyzzsze kwalifikacje i dokldnosc badania. W tej chwili zaczelam staranie o dziecko i juz wiemy z mezem, ze to on bedzie naszym lekarzem bo ze wszystkich ginekologowe do jakich chodzilam on sie najlepiej sprawdzil.