Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakarka222

hustawki nastroju tez tak macie?

Polecane posty

Gość dakarka222

wczoraj pomimo klotni z moim facetem o jakieś filmiki z panienkami na necie czulam sie bardzo dobrze wstałam z pozytywnym nastawieniem itd myslalam sobie- przeciez fajna ze mnie babka! nawet jakis koles mnie podrywal na ulicy :] a juz dzis szlag wszystko trafil mam taka handre czuje sie brzydka gruba i po prostu bezwartosciowa ;( dodzam ze czekam na okres ktory troche sie spoznia:/ na twarzy powyskakiwaly mi jakies pryszcze piersi mnie bola czuje sie tak ciezko fizycznie i psychicznie nawet ekspedientka w sklepie byla ta ktorej nie lubie:/ a robotnikow na osiedlu myslam ze zabije wzrokiem bo mnie denerwowali raz wsciekla a raz wybucham placzem nie mam tak czesto ale zwlaszcza przed okresem lub kiedy troszke przytyje tak mi sie robi czy ktoras z was tez tego czasem doswiadcza?

Gość dddddddd
tez tak mam Wrazliwcy tak mają Burza hormonalna ma też ogromny wpływ Poza tym Jestem dda

Gość dakarka222
dda? a co to takiego?moze jakas depresja..?

Gość Natasza19
Hej...................... Zasze gdy wychodze spotkać sie z przyjaciółmi,napoczatku mam dobry humor,ale późńiej on mija i łapie doła.A rano gdy wstaje znowu mam dobry humor..... Czym to jest spowodowane???Może mi ktos pomoże prosze..... Jakie są przyczyny tego???? I co mam zrobić żeby to się zmieniło