Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarimari

Pomocy! Niedrogi prezent na roczek, jaki?

Polecane posty

Gość sarimari

Dziecko brata mojego chłopaka będzie mieć roczek. Jestem zaproszona, ale zupełnie nie wiem co kupić. Sklepy internetowe odpadają, bo urodziny są lada dzień. Może macie jakieś pomysły? Niestety ja nie mam wprawy w prezentach dla maluszków. Możecie znajdę coś godnego uwagi w smyku, albo innej tego typu sklepie? Mamy, co wy byście mi poradziły?

Gość babay
a o jaka cene ci chodzi? okolo 100 zl? mniej ? wiecej?

Gość sarimari
do 100 zł

Mój synek właśnie dzisiaj ma roczek a uwielbia się bawić grającymi zabawkami. kupiłam mu kiedyś takie małe organki (za 30 zł) ale mają mnóstwo funkcji i bardzo się cieszy. możesz też kupić takie jeździki do pchania (koszt od około 60-100 zł)

Gość Nawet Fajna mamuśka
trudno doradzić, zalezy od dziecka, moj synek roczek skonczy za 3 tyg. najbardziej lubie garnki, łyżeczki, kubeczki, zabawki?na 5 min sa dobre, uznaje tylko misia,z ktorym spi, i który jest juz bardzo sponiewierany ale to chyba przyjażń na cale życie:))

Gość betix
moj syn tez kiedys dostal z tej firmy na roczek samochod tylko ze wywrotke wkladalo sie tam kolorowe klocki i gralo. zabawka bardzo go zainteresowala jest nawet i wytrzymala .polecam zabawki tej firmy choc sa troszke drogie. jezdzik to tez dobry pomysl. maze tez np rowerek z raczka do pchania.

wszystko co wydaje dzwieki bedzie najlepsze w tym wieku dzieci uwielbiaja halas

ladybird zgadzam sie w pelni!:) moje dziecko ma juz 4 grajace zabawki - o 3 za duzo... osobiscie tez jestem za ksiazkami:)

Gość sarimari
Ale to dziewczynka :D Pomyślę na książką i czymś grającym :) dziękuję

to fakt mam mase w domu takich zabawek.Halas czasami ogromny!!!!Ale w koncu to ma sprawic przyjemnosc dziecku nie rodzicom. jeszcze mowie ze jak kupuja takie zabawki to niech daja baterie bo na to mase kasy idzie haha

Gość sarimari
Kupiłam dwie książki i album. Zabawki były albo zbyt drogie na moją kieszeń albo tak żałośnie wykonane, że bałabym się tego dać dziecku. A książki się zawsze przydadzą. Album również, bo wiem iż nie mają. Za to zabawek masę. Dziękuję za pomoc.

Gość przesada przesada
we lbach sie poprzewracalo,to rocznemu dziecku wyprawia sie urodziny i daje prezenty,mimo ze i tak nie bedzie tego pamietalo.potem ma taki czy taka 13 lat i sie domaga rzeczy za 5 tys.

Gość Gabriela89
Dlatego ja jestem za tym żeby nie było to nic drogiego i najlepiej nic materialnego. Idealnym pomysłem na prezent dla roczniaka wydaje się być np. taka sesja zdjęciowa http://www.annakolebuk.pl/pomysl-na-prezent-na-roczek/ bardzo mi się zdjęcia podobają, fajna pamiątka na długie lata, a nie jak zabawka miesiąc się dziecko pobawi i do kosza, podobnie z ciuszkami, będą za małe to wyląduja w szafie i tyle z takiego prezentu.