Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadzieja 23

Julia

Polecane posty

Gość przyszla mama_
nie ja napisalam EOT ( coz za masowe stwierdzenie ) tylko Ty wiec udowadniasz tylko ze to jednak Ty masz problemy z czytaniem .Ja zwyczajnie czulam potrzebe odpowiedzi na Twoj ostatni tekst :) TTR i mnie nie ma a jak Tobie chce sie nadal pisac o czyims ograniczeniu to milego popoludnia :)

Gość stokrotaaa
czy to wazne czy bedzie duzo czy nie , w moim wieku tyle jest Kasi,Basi, Ani itd i czy to jakis problem? po prostu tak jest i nie klocic sie tu laski :]

*Ja napisałaś, pomyliło mi się, bo o dwóch rzeczach jednocześnie piszę.

*myślę o dwóch tematach jednocześnie, bo na dwóch piszę. :P

Gość ania767
teraz rodzice nadają imiona Zosia , Zuzia , Marysia

Nie jestem ograniczona. Nie chcę tylko, żeby moje dziecko miało na imię tak jak \"setka\" innych i tyle. Tobie to nie przeszkadza mi przeszkadza, mimo że Julia mi się podoba.

Gość napisalas o ograniczeniu
nie rozumiem dlaczego mialabym corci nie nazwac tak jak chce ze wzgledu na inne dzieci, to jest dopiero ograniczenie ...! w odpowiedzi na post 3w4 ale jednak nazwalas ja ograniczona(nie doslownie,ale jednak) ja tez nazwe tak jak mi sie podoba, ale nie tak jak sie wszystkie dzieciaki w poblizu nazywaja bo dla mnie to jest smieszne i nie mam zamiaru zeby moje dziecko tak jak jujz ktos napisal bylo ktores z kolei ja chce zeby bylo latwo zapamietywane zeby nie musialo sie odwaraca 50 bachorow na ulicy gdy je zawolam

Gość brzydkie imiona

Gość K J
zdecydowanie Julia bo co?? Oliwia kojarzy mi sie z zielona oliwka hahaha

Gość agrrr
Nie pierdo**ie,że teraz jest od zajebania Oliwii i Julii. Oliwii żadnych nie znam a Julek może ze 2. Jeśli wybierać między Julką a Oliwią to wybrałabym Oliwię :) zresztą przeczytaj w imienniku, jest bardzo pomocny przy wyborze imion ;) Piękne imię to np. Amelia-rzadko spotykane !!! Napewno nie nazywaj dziecka Ania,Kasia a juz zupełnie Magda(magdy lubią się puszczać ;/ i są ogólnie poje****

Gość luska.s
Tylko nie Julia. Gdzie nie spojrzę tam mała Julka.. Imię obecnie oklepane do granic możliwości. Oliwia może byc, chociaż bardziej podoba mi się Liwia.

Gość kaschra
a moze po postu Nadzieja

Gość gagaga
a może temat jest z przed dwóch lat :)