Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandziaa

czy 24 letni prawiczek to normalny facet?

Polecane posty

Gość bywa
może ty nie, ale znam i słyszałam też że jest wielu facetów, którzy używają sobie jak tylko mogą, ale ich przyszła żona i matka ich dzieci musi być dziewicą.

Gość prawiczek i kropka
to dupki i hipokryci i wstydze sie za takich facetow

Gość bywa
takich jak ty to chyba ze świecą szukać :)

Gość prawiczek i kropka
dziekuje za uznanie. ja mam ogromny szacunek do kobiet i nienawidze szowinistow i seksistow

Gość bywa
nie znam nikogo ani nie słyszałam żeby ktoś tak mówił, myślę że gdybyś poznał jakąś dziewczynę, która nie była by dziewicą i by usłyszała jaki masz stosunek do takich spraw na pewno głupio by sie jej zrobiło. Myślę że nie każda dziewczyna zdaje sobie sprawę z tego że wcześnie zaczynając lub mając wielu partnerów mogą kiedyś pożałować swoich decyzji. Mam koleżankę, która miała wielu partnerów i gdy słucha mnie i innych które miały swój pierwszy raz z obecnym mężem patrzy na nas z zazdrością i już nie raz mówiła że chciała mieć tak jak my i że żałuje że wcześnie zaczęła i w ogóle.

"czy 24 letni prawiczek to normalny facet?" jak najbardziej tyle ze tak napalony ze przeleci wszystko co sie rusza, i nie spierdala na drzewo :classic_cool: poza tym funkcje zyciowe w normie ;)

Gość munioo ty musisz mieć smutne
życie

Gość prawiczek i kropka
moze i normalny, ale kobiety nabijaja sie z takich

Gość jooolaaaaaaaa
tak ja takiego chce :D

Gość 23 letnia dziewica
tak na dobrą sprawę, to prawiczki nie istnieją. Każdy miał przyjemność z Renią Rączkowską, i po chuuj to klepanie dziadów w klawisze.

munioo ty musisz mieć smutne życie wrecz przeciwnie dzieki takim wypowiedziom jak twoja mam je coraz weselsze :D

Gość bog seksu
24 letni prawiczek jest lepszy w łózku niż nie jeden doświadczony :D bo on potrafi dłużej utrzymać orgazm i doprowadzić kobietę do ekstazy :)

Gość gość
Kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem troche niesmiala w realnym swiecie, ale nadrabiam to przez sex telefon w sprosnych opowiesciach, o ktorych jestes w stanie sobie tylko pomarzyc. Jestem Kasia, moja fotka jest tutaj: http://www.sexphone.pl/23.html Jezeli chcesz by zawladnal nami szalony seksik przez telefon zadzwoń do mnie juz teraz i posluchaj jak szeroko potrafie rozkladac swoje nogi i wypinac jedrny tyleczek.