Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

stomatolog dentysta zielona góra

Polecane posty

Gość Gosiaczek81
najlepsi dentyści są w Centrum Stomatologii Den Med - zapytaj tam. Ja się leczę od kilku lat u nich i wiem, że specjalizują się w najróżniejszych problemach z uzębieniem, więc pewnie takie usługi też wykonują. Jednego można być u nich pewnym - są najlepsi w ZG:)

Gość MAtylda28
Dokłądnie - najlepsze dentystki sa tutaj http://www.stomatologiadenmed.pl/ - ja już się u nich leczę ze 3 lata i jest super. Nie najtaniej, ale najlepiej!

Gość nika_von_d
masz trochę głupie podejście do tematu... ja rozumiem, że chciałabys mieć wszystko za jednym zamachem i byłoby fajnie... ale tak się nie da. Można się nawet zatruć jakbyś robiła kilka plomb na raz, kanałowe i nie wiadomo co jeszcze... osobiście polecam do takich zadań http://zrodlana.com.pl/, bardzo sympatycznie, pani wszystko robi delikatnie i z wyczuciem, nigdy mnie nie zraniła w policzek czy przy podawaniu znieczulenia... tak powoli leczymy moje uzębienie, żebym do wnuków się nie uśmiechała protezą :P

Gość gość
Ja miałam bardzo duże i nieprzyjemne kłopoty z zębami, które udało mi się pokonać przy pomocy stomatologa z http://www.mw-dent.pl/pl/kontakt/ wszystko mi wyleczyli, skorzystaam też z zabiegów stom estetyczynej.

Gość gość
Właśnie ja byłam ostatnio u stomatologa w http://mw-dent.pl/ bardzo fajny i kompetenty specjalista. Właśnie leczę się stomatologicznie, uśmiech zmienia się z każdą wizytą.

Gość gość
moje kobitki z ZG !!!

Gość KasiaWaszka
polecam świetną dentystkę w Centrum Stomatologii Den Med - już niejeden raz uratowała mi życie, dr Jeanette Piątkowska. Ogólnei to nie przepadam za dentystami, ale ona ma jakieś takie podejście do człowieka, że jak siadam na fotel to się nawet nie boję i w sumie da się przeżyć taką wizytę :) A zęby robi super - szybko, sprawnie, i jak do tej pory żadna plomba mi nie wypadła, a robię tam ząbki od ponad 3 lat.

Gość gość
Ta przychodnia stomatologia http://mw-dent.pl/ jest super. Właśnie miałam robione kilka rzeczy i jestem mega zadowolonuy.

Gość Arkadiusza
Zdecydowanie Den Med! Jak dla mnie to najlepszy gabinet dentystyczny w Zielonej Górze. Wcześniej byłam u kilku dentystów i dopiero w Den Medzie pomogli mi wyleczyć ząb do końca, bo tak ciągle nawracały mi stany zapalne. Bardzo miła pani dentystka, która zdecydowanie ma powołanie do tej pracy.

Gość gość
Den-Med na Łużyckiej lub Multidental Rzeźniczaka

Gość gość
Zdecydowanie Den Med na Łużyckiej. Fachowa i sympatyczna obsługa, przystępne ceny. Polecam.

Gość gość
Jeanette Piatkowska z Denmed

Gość gość
Ja skłaniam sie ku Multidental. Bardzo fajna przychodnia i miła ekipa.

Gość gość
Chodzę do Den Medu na Łużyckiej i bardzo sobie chwalę. Pani Piątkowska to świetny dentysta i do tego sympatyczna osoba. Ceny porównywalne do innych gabinetów, a jakość usług na najwyższym poziomie.

Gość frupczak
Jedyne co mogę Ci doradzić to to, abyś kierowała się opiniami innych ludzi. Gdy ja szukałam ortodontki i natrafiłam na Panią Annę Henschke od razu zaczęłam szukać rekomendacji na jej temat. Z uwagi na to, że były bardzo dobre, zdecydowałam się na prostowanie zębów Systemem Damon (moja szczęka była bardzo wąska i musiała zostać rozszerzona).

Gość gość
Bardzo dobrych dentystów spotkać można w www.centrumstomatologii.pl Chodzę tam razem z moją rodziną i nasze zęby są w świetnym stanie. Pracują tam doświadczenie specjaliści, którym można zaufać.

Gość Anna52
te poniżej to linki sponsorowane jeżeli chodzi o dr Janette są Den med. z łyużyckiej w ZG, a teraz ma gabinet na Strumykowej 28 H to zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Jest bardzo droga i niedokładna. Za obejrzenie zęba bez wykonania jakiej kolwiek pracy bierze 60 zł . Byłam u niej max 2 min. i za następną wizytę też skasowała 150 zł . odradzam dr Jeanette Piątkowska Stomatologia .

Gość Ola_ZG
racja tez się przejechałam na dr Janette Piątkowska ze strumykowej 28 . Wszyscy tylko nie ona naciąga pacjentów jak tylko może.

Gość gość
jeanette, ona juz byla od wszystkiego, aparaciki jeanette, nie zachwyicilam sie podejsciem do pacjenta