Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pędzący_sandał

Musze sie wam pochwalić.

Polecane posty

Gość pędzący_sandał

Gość ptasi ogon
:D

Gość pędzący_sandał
MAm 17 lat , od 13 roku życia problemy z waga. To znaczy , miałem 60 kilo. Ale osatnio zrobiłem sobie głodówke , jak te laski z "diety' ....... I teraz mam 43kg ;)) Czzzuje sie super, juz mozge zaczynac kariere jako model , albo cos. MÓj wzrost - 187. POzdrawiam , i życze sukcesów.;))>

Gość pędzący_sandał
naprawdę. 27 dni głodówki , 5 dni wychodzenia;)) teraz wcinam delicje z majonezem , ale ejstem najedzony. do tego mam czrne kręcone włosy , tylko troche wypadają ostatnio. I ciuchy z Reportera.^^ WIęc jak coś , to jestem wolny, zapraszam wzsystkie dziewczyny , tylko takie poniżej 45 kg.

Gość teraz tylko czekać
teraz tylko czekać na wieeeeeelki efekt jojo, czas oczekiwania jest bezpłatny, zresztą długo nie potrwa. Powodzenia chłopcze bez pomyślunku!

Gość ptasi ogon
🖐️ nie zalapie sie :(

Gość pędzący_sandał
Jojo..........? Toź to waga stoi już dwa miesiące. na 42. żrę tak: Rano - o 7- kilka listkow saąłt5y , tak do 5 o 14- pierwsza delicja o 15 - druga delicja , ale z łyzeczką majonezu, Dwie i poł godziny przerwy, apotem az do 20 25 delicji z majonezem ^^ takie moje male wariactwo ,a le smakuje fajnie (; Delicje z majoneazem , mmmmmmmm. na koniec dnia piję wodę , żeby przepłukac żołaek. i tyle.

Gość usaale
z takom wagom to napewno bedziesz miał branie ale u pedałów hahahah

Gość ptasi ogon
jestes :classic_cool: mozesz sie zakumplowac z tola z zespolu b27, ona tez jest i je delicje z majonezem

Gość kajus*
tola........? głupie to. i tyle. Ja tam wole rude, z krotkimi włosami i porcelanową skórą, chude biodra , duze oczy. Taki ideał.^^

Gość pędzący_sandał
nie , jednak brunetki. kajus spadaj. TOla skrzeczy , a poza tym ta trumna!!!!!!!!! poza tym , jak dla mniejets gruba. Ja lubie takie nimfy w rozmiasze góooooooooooora 34.

Gość krokartka
5 listków zaa co, jaka radocha z początka..

Gość za mało rozumu
jeszcze tylko z 13 (długości) i .. będzie prawie "idealny" ... Raklama takich POtrzebuje :D