Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latea

Przedłużanie włosów clip in

Polecane posty

Dziewczyny, dużo tu na temat przedłużania włosów, ale mało na temat bezpiecznej dla włosów metodzie clip in, czyli dopinaniu na specjalne grzebyczki sztucznych pasemek. Jak ktoś nie wie co to , link: http://www.youtube.com/watch?v=s-XQt6H9ees&feature=related lub http://www.youtube.com/watch?v=YvW4yTx_ZRM&NR=1 tak sobie myślę, że zainwestuje w tą metodę zwłaszcza że czytałam opinie i umiejętne zamontowanie kosmyków jest praktycznie nie do zauważenia. Może któras z Was zetknęła się z tą metodą, stosuje ją?? W internecie jest mnóstwo tego typu kosmyków do kupienia więc może któraś wie jakiej firmy najlepiej brać? Oczywiście w rozsądnej cenie. Słyszałam że o naturalne kosmyki trzeba bardziej dbać bo dzieje się z nimi to samo co z prawdziwymi włosami (puszą się , plączą) wiec moze sztuczne? Tylko jakie??

Gość mar.
Ja od niedawna mam sztuczne włosy clip-in, i na prawdę jestem bardzo zadowolona! polecam ;)

Gość gość
no dokładnie włosy na metode clip in nie maja konkurencji...uwielbiam je. Czy może wie ktoś gdzie mozna kupić włosy ombre dobrej jakości?? oglądam teraz ekipe z Cardiff i tam laski maja z******te włosy i mi fryzjerka powiedziała ze one musza nosic dopinki bo az nienaturalnie maja za duzo włosów ale mi się akurat taki efekt podoba wrecz efekt kasu jest mega....z resztą dziewczyny z ekipy z warszawy maja to samo włosy clip in królują !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja też się zastanawiałam na tymi włosami dziewczyn z ekipy z Cardiff...i tak mi się wydawało że mają dopinki bo one rano mają normalna ilość włosów a jak ida na impreze to wtedy maja tak bujne te fryzury że się sama zastanawiałam czy aż tak można włosy natapirować żeby mieć taka gęstość a tuu okazuje się że to dopinki..chyba też sobie takie zafunduje :) tylko na bank musza być ponad 50 cm ale nie wiem jeszcze jak z wagą ...co polecacie ? zeby był efekt takich bujnych włosów...

Gość gość
Używam od 2 lat po chorobie moje włosy wychodziły garściami okropne . Szybko zakupiłam aby nikt nie zauważył i używam do dziś. Tylko trzeba pilnować swoich włosów aby był kolor jak sztucznych ja farbuje co 3 tyg. I sztuczne włosy myje co 3 dni.

Gość gość
aby była bujna fryzura z prostych włosów to polecam włosy ponad 100 gramowe nawet około 150 żeby był czad i jakieś 55 cm :) ja takie mam i jestem zadowolona :)