Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ne wamnicacka

co to jest orgazm pochwowy ?

Polecane posty

Gość mezatka20
nic takiego, nie zauwazylam Twojej wypowiedzi, wlasnie tak zrobilam jak napisalas ( musialam sama bo partner jest w pracy) hmm ale to trzeba dotykac tylko w tym miejscu 2 cm wzwyz czy mozna calym penisem aby tylko trafic takze w te miejsce czy chodzi o to zeby penisa wkladac tak plytko

Gość pytackaaaaa
mezatka20 - bo masz dużego dzyndzla na wierzchu i dlatego a moja łechtaczka to ziarnko piachu schowane głęboko między wargami mniejszymi na górze ----nie w pochwie musze to nieźle naciągnąć żeby zobaczyć łechtaczkę

Gość nic takiego
wiesz co penisem to niebardzo to czuć niestety... chyba że trafił Ci się facet który ma takiego wygiętego w kształcie banana a sama penie też za bardzo nie sięgniesz przetestuj to w trakcie najlepiej ;)

Gość pytackaaaaa
aaaaaaaa, ale wynika z tego że punkt G jest w stronę odbytu ja czułam coś takiego podczas orgazmu, jakby pochwa i odbyt był filtrowany ;-)

Gość nic takiego
nie nie przyjrzyj się dokładnie to ta druga ścianka, nie ta między odbutem a pochwą

Gość pytackaaaaa
no tak przednia ścianka czyli lepsza pozycja od tyłu wtedy lepiej czuć

Gość nic takiego
:)

Gość mezatka20
hm ma prostego penisa, czyli co w trakcie stosunku sie nie da? trzeba palcem? ja probowalam sama dosiegnac cos czulam chyba . wy macie pochwowy w czasie seksu? bo juz sie gubie.

Gość pytackaaaaa
a jak można mieć nie w trakcie sexu? w trakcie penetracji wew i czucie uderzania o nie wiem co (może szyjkę) doznaję orgazmu po jakims czasie

Gość mezatka20
"wiesz co penisem to niebardzo to czuć niestety"

Gość mezatka20
wiec czym?palcem wiec uznalam ze moze podczas pieszczot

Gość pytackaaaaa
ale co nie czuć penisem ? w trakcie stosunku można na zmianę - palcem punkt G nie odczuwam podniecenia dotykając łechtaczki

Gość pytackaaaaa
i sprawdzałam, nie mam żadnego ziarnka grochu jako łechtaczki pomiędzy wargami mniejszymi na górze na spojeniu nie mam nic chyba że się nie znam

Gość nic takiego
Sorka laski ale ja to już padam na pysk. Penisem nie odczujesz tak mocno tego docisku na punkcie g najpierw musisz go wyczuć możesz poprosić faceta o to żeby robiąc Ci minetkę mocno dociskał ten punkt palcem i wtedy powinien być bardzo mocny orgazm. A praktycznie zawsze przy orgazmie pochwowym bierze udział łechtaczka więc jak nie można dojść to najlepiej masturbować się ręką czy z pomocą ręki czy bez ostateczny efekt będzie taki sam.

Gość mezatka20
hm skoro przy pochwowym bierze udzial lechtaczka to go mam :P

Gość nic takiego
"a moja łechtaczka to ziarnko piachu schowane głęboko między wargami mniejszymi na górze ----nie w pochwie musze to nieźle naciągnąć żeby zobaczyć łechtaczkę" Jak chcesz ją zobaczyć to weź lusterko i popatrz na nią zaraz po seksie. to co naciągasz to właśnie napletek to ziarenko to łechtaczka. mezatka20 no właśnie to Ci mówię to są debilne teorie z XIX wieku i tyle po prostu niektóre kobiet dojdą do orgazmu w trakcie stosunku bez pomocy a inne muszą sobie pomagać ze względu na budowę anatomiczną, a kobiety się spinają i oczekują nie wiadomo czego.

Gość pytackaaaaa
ja mam orgazm bez łechtaczki :-P dobranoc, jutro jeszcze was popytam 😴

Gość mezatka20
jak tak to super:) zegnam Was dziewczynki

Gość nic takiego
ja też lecę spać dobranoc

Gość Maximux
Ja mam 15 lat i juz to robiłam 2 razy miałam orgazm ale nie taki ;/ hmm ciekawe ;/

Gość Kate20
Masz 15lat, kochałaś się dwa razy, to mówi samo za siebie. Pierwsze chwile z partnerem dla niektórych kobiet nie są zbyt przyjemne a raczej bolesne. Z czasem to się normuje i zaczyna się mieć z tego ogromną przyjemność. Ale masz dopiero 15 lat;] Ja w wieku 15 lat jeszcze o tym nie myślałam. No i na pewno połowa sukcesu do mega przyjemności to prawdziwa, dojrzała miłość do partnera. Chyba, że ktoś lubi szybkie numerki, ale to już nie moja broszka:P

A że tak spytam...ile panie wypowiadające się tutaj mają lat? Bo jestem lekko zdziwiona niewiedzą... Wielkość łechtaczki nie ma nic do rzeczy,skąd te teorie?

Gość Kate20
I również chciałabym się tego dowiedzieć. Otóż zadziwiły mnie powyższe wypowiedzi, fakt faktem już nieaktualne, bo starej daty, ale stwierdziłam, że to może być ciekawe zawrzeć tak interesującą rozmowę z tymi Paniami;]

Gość alucardhellsing
Jestem facetem który ubóstwia lizać kobietę, Bardzo satysfakcjonuje mnie fakt że kobieta wije się z rozkoszy w mych ramionach ...że jej łechtaczka i piersi twardnieją i nigdy nie zdarzyło się by kobieta bym omylnie stwierdził czy kobieta doszła do orgazmu czy też nie. Byłem w związku ponad rok z kobietą która zafundowała mi w pewne urodziny jeszcze przed związkiem pewną zabaweczkę z której do dziś korzystam. Przyznaje fakt co po niektórym ze rozmawia się z o sprawach dotyku i czułych miejscach ... To pewne ze zbliżenia są głębsze Obecnie jestem sam i teraz takie pytanie ... czy gdy orgazm który sam sobie sprawiam poprzez tę zabawkę (który jest silniejszy od stosunku z kobietą) Może być powodem osamotnienia? kolejne pytanie...jak ośmielić się by móc poderwać sobie dziewczynę? Jestem szczupłym 27 latkiem i byłem tylko z 3 kobietami w moim życiu. Zaczynam się zmieniać przez to w pesymistę co do spraw miłosnych. i jeszcze jedno pytanie ... czy długotrwała samotność może być powodem zmiany charakteru który ten zaś z kolei może być powodem zmiany nastawień na życie (tak jak wcześniej już napisałem że moje zmiany stają się pesymistycznymi) i jednocześnie takie zmiany są powodem braku kobiety z powodu swojego zachowania typu (nieśmiałość,wrażliwość,zamknięta w sobie dusza,Skrytość,czy brak pewności siebie do prób podrywania kobiet,dusza delikatnego poety) czy onanizm w moim przypadku nie jest reakcją łańcuchową do tego by stać się głęboko samotnym nieśmiałym samcem? Piszcie na moje g-g pięć-trzy-siedem-zero-siedem-cztery

Gość cycus
jak to czytam to mnie to ciekawi moja partenka ma orgazm we wszystkich pozycjach.wkladam penisa do warg szromowych i czekam jak kobieta robi sie goraca w tedy daje jej calego penisa. po 15min.odchodzimy w roszkoszy Final!