Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Jest mi zle,nie wiem co robic

Polecane posty

Kuzwa mać jest mi tak zle ze plakac mi sie chce ,zasnac nie moge ale na necie tez sie nie chce siedziec ,nie wiem co mam robic...😭 Mam maly problem ,obecnie jestem zza granica poznalam tutaj faceta ktory pocoaga mnie tylko fizycznie raczej nic do niego nie czuje ,po kilku spotkaniach poszlam z nim do lozka choc to nie jest w moim stylu. Wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze nie chce w to wchodzic tak na powaznie a on jak widze wkreca sie w to wszytsko ,powiedzial mi nawet ze wroci ze mna do Polski ale szczerze mowiac ja tego nie chce ,sugerowalam jemu zeby nie bral tego tak na powaznie bo i tak wyjezdzam niedlugo ale ten swoje...szczerze mowiac mam mam wyrzuty sumienia to tak jakbym jego wykorzytsywala ,zle sie z tym czuje.PRobuje powoli zrywac kontakt a raczej rozwiazywac zeby sie nie przyzwyczail ale on ciagle pisze eski i dzowni ,pyta dlaczego nie przyjezdzam ,oczywiscie wykrecam sie praca ale co ja moge jemu powiedziec? Odrazu wyjasnie zeby nie bylo ze jestem dziwka.Jestem z Nim poniewaz potrzebuje czyjejs bliskosci ,ciepla ,zrozumienia ...nie mam tutaj nikogo i czuje sie samotka a koledzy i kolezanki z pracy to jednka nie to samo ... a dlaczego poszlam z nim do lozka? na to pytanie nie potrafie odpowiedziec w kazdym badz razie zaluje bo byl to moj 1 raz ... mam mieszane uczucia Nie wiem po jakiego to pisze poprostu chcialam sie wyzalic ...

polka za zagranica to latwa zdobycz. wracaj do nas i udawaj ksiezniczke