Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szanujacy sie gosciu

zerwalem z nia bo poszla di ginekologa faceta

Polecane posty

Moze dla innych to nic nie znaczy, ale mi to przeszkadza. Co to znaczy by jakis obcy facet zagladal jej w cipe? Rownie dobrze mogla isc do kobiety. Jednak mnie nie posluchala. Poszla do faceta i jeszcze byla wielce zadowolona bo ponoc taki dokladny. Jak to uslyszalem zostawilem ja i nie zaluje.

Gość szakirajjaaa
idiota!!!

co ty pieprzysz....przeciez to normalan rzecz ze poszla do ginekologa....to lekarz a nie gwałciciel...ciekawe co zrobisz jak twoja zona bedzie rodzila a lekarz bedzie jej odbieral poród...tez ją zostawisz??? tez mi problem

Gość prowokacja...

Gość ulala...lala
buhaha jestes seksista!!! twoim tokiem myslenia: gdyby twoja dziewczyna (była) poszła do: okulisty faceta - miałbys pretensje, ze obcy facet patrzy jej w oczy.. dentysty faceta - ze patrzy jej w usta chururg facet - to według twojego toku myslenia zboczeniec chlopaku, chlopaku...chyba takie pachole z ciebie mam nadzieje, ze ona nie załuje, ze z na zerwałes;)bo nie ma czego...

Gość nie ma to jak kompleks
o Boże kolejny kretyn. ginekolodzy mężczyźni są lepsi, delikatniejsi i dokladniejsi. obys byl wiecznie zdrowy. dobrze ze ją zostawiles. dla niej dobrze.

Powtarzam: a kobiety ginekologa nie mogla sobie zalatwic? Musial byc to akurat facet? Byla dziweica, ja mialem byc tyym pierwszym co ja zobaczy naga a zamiat mnie ogladal ja pewnie pobudzony ginekolozek. od tego momentu brzydzi mnie ona. pewnie jeszcze ja podniecil i nie wiadomo co tam robili. nie moglem na nia patrzec.

dobrze zrobiles. skoro miala wybor to zapewne zrobila ci na zlosc. z taka lampucera nie ma co sie wiazac bo to male i wredne.

jestescie pewnie wszystkie takie dziwki co lazicie specjalnie do facetow by was pomacal.

Gość niepokora
tak wiesz super jest jak ci stary dziad wsadza do cipy patyczek ... po prostu to uwielbiamy

Gość prowokacja...
Ja się dziwię za każdym razem skąd bierze się aż tyle osób podłapujących te marne prowokacje...

Gość bleeeeeeee
idz do urologa kobiety buahahahah p.....ty debilu

Gość żal....żal....
żal mi Ciebie-idz lecz swoje zdrowie psychiczne.Dobrze,że to teraz wyszło,a nie np.w czasie ciąży.Ginekolodzy-panowie są lepszymi i delikatniejszymi lekarzami niz kobiety.Ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro myślisz tylko jajami!!!!!!!!!!!!!!

prowokacja jak nic :D widze ze temat zalapałes :] ostatnio jakas laska tez tu miala problem czy ja facet nie zostawi jak pojdzie do faceta :D facet ginekolog to lekarz jak kazdy inny, rozbieranie w gabinecie nie ma nic wspolnego z przyjemnosciami. kazdy facet ktory uwaza inaczej jest deb.ilem, ja bym wam tam jeszcze podziekowala na dowidzenia ze mnie zostawiliscie z takiego powodu, przynajmniej nie trzeba was spławiac. o ile wczesniej nie zabilabym takiego smiechem :D

Gość prowokacja nic innego
to dziecko sobie lubi popisac glupoty zapewniam Cię że do ginekologa dla przyjemnosci się nie chodzi. równie przyjemne toto jak dentysta, tyle ze mniej bolesne. a dziewicą być nie przestała od wizyty lekarskiej :) swoją drogą - zamiast sie cieszyc ze ma dziewczynę dziewicę, dbającą o swoje zdrowie, to jaki debil by zerwał?... :)

Gość
ulala...lala => dentysta facet? Tu akurat się nie byłoby czemu dziwić. Nie dość, że patrzy w oczy, to jeszcze wkłada w usta :o

Gość Woś
Jak ktoś się idiotą urodził to idiotą umrze. Skąd wiesz czy jej koledzy ze szkoły pod prysznicem nie podglądali (o czym ona może sama nie wiedzieć) - łyso ci teraz?

Gość didllina
jezzzuuuuu co za idiota... Bedziesz mial prostate i jak bedziesz szedl do lekarza zeby ci w dupe palec wlozyl to bedziesz przywiazywal uwage do tego czy to facet czy kobieta? Przeciez to tylko lekarz.. taki zawod ale pisz jeszcze bo mi humor poprawiasz :)

Gość ida32
SZNUJąCY SIę GOśCIU-ALEżTY JESTEś DURNY!!!!

w moim mieście wszyscy lekarze ginekolodzy i położnicy są facetami, i gdyby nie on, żona by umierała od bolesnych miesiączek, a okazało się, że mięśniak był przyczyną. Gdybym był tak niebotycznie głupi jak autor dalej by cierpiała.......