Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś

dobry fryzjer - bydgoszcz

Polecane posty

Gość czy ktoś

zna?

Gość *Dona
a jakie sa tam ceny? i czy polecasz isc obojetnie do kogo czy tylko p.Dominiki?

Zawsze chodze do Dominiki...tylko do niej jest zawsze najwiecej ludzi...trzeba sie umawiac 3-4 tyg wczesniej...czasem nawet wiecej. Co do cen to tanio nie jest...ja za kolor z refleksami, cieci i ulozenie place jakies 180-200 zl...ale warte jest kazdej zlotowki.

Byłam ostatnio u takiej młodej fryzjerki żanety, super mi zrobiła fryzurkę. wiem że przyjmuje rano, do 12 na nakielskiej 159, studio evi potem jest inna, nie wiem jak robi, ceny też super :) chyba kiedyś byli inni, bo wszystko się zmieniło na lepsze,szczególnie cennik :))

Byłam ostatnio u takiej młodej fryzjerki żanety, super mi zrobiła fryzurkę. wiem że przyjmuje rano, do 12 na nakielskiej 159, studio evi potem jest inna, nie wiem jak robi, ceny też super :) chyba kiedyś byli inni, bo wszystko się zmieniło na lepsze,szczególnie cennik :))

Byłam ostatnio u takiej młodej fryzjerki żanety, super mi zrobiła fryzurkę. wiem że przyjmuje rano, do 12 na nakielskiej 159, studio evi potem jest inna, nie wiem jak robi, ceny też super :) chyba kiedyś byli inni, bo wszystko się zmieniło na lepsze,szczególnie cennik :)) strzyżenie 17 zł z ułożeniuem koło 25 :)

Gość A_K
Ja byłam ostatnio na Dworcowej 28 (po schodach w górE) i musze powiedzieć, że byłam bardzo zadowolona. Kobieta doradziła mi fryzurkę, w której czuję sie świetnie, zmieniłam tez kolor włosów. Fryzjerka ma na imię Asia, z tego co pamietam. W salonie panuje super atmosfera, az nie chcialo mi się stamtąd wychodzić. Zainteresowanym moge podac numer telefonu.

Gość nikita82.82
Cześć Wszystkim! Jeżeli szukacie dobrego fryzjera w Bydgoszczy to mogę Wam polecić INSTYTUT PERFECT BODY na ul. Kaszubska 17. Pracują tam bliźniacy. Ja byłam u Łukasza który robił mi koloryzację 3d no dla mnie bomba. Efekt naprawdę super,POLECAM GORĄCO tym bardziej że niezłe z nich ciacha :))))))))