Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 ...nadejszła wiekopomna chwiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Sierpień 20, 2008 To Rosja atakuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 u mnie nie ma schronu podobno metro ma własne zasilanie ale... gdybym była w środku pomiędzy stacjami :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 :O ludzie uwięzieni w windach wieżowców... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 ale nie ma kibli w wagonach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 20, 2008 a w której połowie?:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 południowe dzielnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 pijawko no mówię że w wagonach brak... na stacjach są ale jakby kogo przyparło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 0/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 o! Myrevin odzyskał hasło do nicka :P znaczy odnowa szarych komórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 20, 2008 hmmm,ale metro jest przez całą Wawę na północy jeździ, a na południu stoi? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Obawiam się że tam juz nie co się odnawiać.. :o Nie w tym wieku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 metro jeździ na swoim prądzie :) tak mówią w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej jakże wam współczuję Napisano Sierpień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 To jest prowokacja i ja i Luska jesteśmy ze stolicy i co ? :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 zaraz zaraz... ja jestem na żoliborzu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej jakże wam współczuję Napisano Sierpień 20, 2008 nie gadaj z TEJ stolicy? Naprawdę??? Wow!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 A ja na Czerniakowie.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ja też na żoliborzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jesteście rodowici Napisano Sierpień 20, 2008 zapomnieliście dodać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Znowu wieś zazdrości... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 20, 2008 no ja nie jestem ludność napływowa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 taa....a teraz podajcie dokladny adres i telefon } Ale po co ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jesteście rodowici Napisano Sierpień 20, 2008 chciałbyś :P ja zwiałam z miasta na wieś i to była moja najlepsza życiowa decyzja, dlatego śmieszą mnie takie wpisy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 ja Wam mogę podać żem urodzona w Bielańskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Pijawka, a ty jesteś ze wsi ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 ja tam nic do wsi nie mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 20, 2008 nie śpij! kawę rąbnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach