Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez wybrałam

poweidzcie mi proze ze po ciązy to minie

Polecane posty

Gość ja tez wybrałam

to ubieganie moczu np przy kichnieciu a ostatnio nawet przy zakasłaniu!! czasami jest to kilka kropel a czasmi wiecej ze od razu musze zmienic bielizne

Gość qwertyui
przepraszam coś mi się z linkami pomieszało -nie wiem czemu Zaraz wstawię właściwy: http://tnij.com/0abI

Gość kkkkkkkk
czasami nie przechodzi:( czasami tak,ale moze byc jeszcze gorzej:( świcz mięśnie,pogadaj z ginekologiem na ten temat i na temat porodu moja kol też tak miała a poród pogłebił to wszystko baaaaardzo.Nie trzyma moczu wcale.Lekarz powiedział,że gdyby powiedziała rozważyłby cesarkę.

Tak wlasnie juz jest w ciazy a jak masz duzy brzuch to normalne, musisz tylko przy nastepnej wizycie u lekarza powiedziec o tym w ktorym miesiacu ciazy jestes? Podejrzewam ze to koncowka , tez mialam z tym problem ale po ciazy wszystko wraca do normy nie przejmuj sie. U mnie tak bylo pozdrawiam

Gość Vicka
Jeśli będziesz odpowiednio ćwiczyć mięśnie Kegla, które są za to odpowiedzialne, to minie (ciąża je osłabia). Czasem nie mija i konieczny jest zabieg. Ale da się to poprawić, nie martw się!

Gość do kkkkkkkk
Jak dobrze, że uświadomiłaś mnie, że nie wolno zlekceważyć takich objawów ani mnie ani lekarzowi!!! Jestem w 3 miesiącu i 3 tygodnie temu zachorowałam. Podczas kaszlu właśnie ulatywał mi mocz, myślałam, że mnie szlag trafi, bo ileż można zmieniać wkładki czy bieliznę. Dobrze, że jutro mam wizytę u gina!

ja po porodzie w 1 dobach nie trzymalam ani moczu ani gazow, wszystko na dole bylo rozciagniete. przeslzo po tygodniu.

Też mi się to w ciąży zdarzało, ale potem wróciło do normy. Tyle tylko, że ja miałam cesarkę i ćwiczyłam mięśnie Kegla ;)

Gość Gabkkkkkoooooooo
Trzeba cwiczyc miesnie kegla jak juz ktoras wyzej napisala, jak sikasz to wstrzymuj mocz na kilka sekund, to tez pomaga.