Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka jagodzińska

jakie zabawki dla rocznego dziecka ??

Polecane posty

moja chodzik lubila ale jeszcze zanim nauczyla sie chodzic to nauczyla sie wychodzic z chodzika :P:D pchaczy nie lubila i jezdzików tez nie. do tej pory ja srednio interesują. za to jak juz sie nauczyla w miare pewnie chodzic to jej spasowala taka plastikowa kaczuszka na patyku do pchania i jak sie ja pcha to robi "kla kla kla" :D:D:D taka tandetna odpustowa zabawka a do dzis ja cieszy :) (tylko trzeba uwazac zeby ten kijek byl na koncu zakrecony zeby sobie dziecko do gardla nie wlozylo tego!) no i jeszcze cieszy ją wozek dla lalek... wkląda tam misia i go usypia - ale to juz dla chodzacego dziecka a dla nie calkiem chodzacego moge z czystym sumieniem polecic szczeniaczka uczniaczka z Fishera. moja go uwielbia. szczeniak jezdzi w wózku sypia z nia w lozeczku. tanczy przy muzyce i bije brawo bo w jednej piosence jest "w ręce klaszcz" :D:D:D

powiem tam moje chłopcy uwilebiaja odkurzacz w ogole sie go nie boja jak twoje dziecko sie też nie boi to kup odkrzacz zabawke ja mam spokój cały czas sie bawią już ponad pół roku się tym bawią kupiłam im jak mieli 1,5 roku wiec zabawka aie udał a inne na chwilke a potem w kąt

a jeśli chodzi o chodziki czy pchacze to szczerze mówić najlepsze są chodziki tylko wiadomo to jest na maks 2 m-ce

jak moi byli w chodzikach widomo nic im się nie stanie nic nie siegli nie pobroili a ja mogłam spokojnie np ugotować obiadek a przy pchaczu musisz niestety cały czas dziecko pilnować

Gość reeeeska
Polecam jeszcze zerknąć na taka stronkę z zabawkami dla naszych najmłodszych www.tmtoys.pl Tu macie bardzo duży wybór właśnie najróżniejszych zabawek dla dzieci małych i dużych.

Gość gość
W bibabu również możemy kupic ciekawe zabawki, ja tam kupowałam na urodziny chrześniaka zabawki takie kreatywne, które wymagały zaangażowania. Tam są zakładki z wiekiem dziecka, wiec to nam znacznie ułatwi dobór zabawek.

Gość gość
Najładniejsze zabawki jakie widziałam do tej pory kupiłam dziecku w Dodobabies. To zabawki malowane eko farbą, więc to dla mnie spory plus. O zobaczcie jakie te puzzle są świetne: https://dodobabies.pl/drewniane_puzzle_konie