Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabolało troche

Przekroczył granice czy nie?

Polecane posty

Gość Zabolało troche

Wczoraj oglądałam zdjecia i filmiki na kompie mojego chlopaka z jego zeszlorocznej pielgrzymki, ja wtedy bylam na woodstocku a on poszedl na pielgrzymke, bylismy ze soba wtedy ponad miesiac. Zdjecia i filmiki po tym wydarzeniu ogladalam,raczej to on mi je pokazywal rok temu [z roznym tempem zmiany fotek] ale cos mnie wczoraj podkusilo by znow to wszystko obejrzec i porownac zdjecia z zeszlorocznej i z biezacej pielgrzymki, na ktorej bylismy razem. Na jednym z filmikow widac jego kumpla i kolezanke jak sie wyglupiaja (cos w podobie "chrzescijanin tanczy tanczy...)potem kumpel odchodzi, jest zblizenie na ta dziewczyna, a po chwili widac reke mojego chlopaka, ktory probuje siegnac do jej biustu a ona sie odsuwa i na tym koniec. Czy tym zachowaniem przekroczyl pewne granice, czy naprawde jestem przewrazliwiona? Czy mogl sie zapomniec w taki sposob?

Gość fajna pielgrzymka
:O:O:O

Gość Sylwucha 23
może to było niechcący .. wygłupiali się i jakoś mu ta ręka tam zawirowała. a może to miał być "zart" którego ona nie zrozumiała lub coś w tym stylu. daj na luz :) przecież nic takiego się nie stło... pogadaj z chłopakiem i dowiedz się o co tam chodziło i się uspokoisz .. pozdrawiam:*

Gość Zabolało troche
No wlasnie rozmawialam, powiedzial ze to byl spontaniczny zart i sie zapomnial, dodam tez ze to byla dziewczyna z ktora chcial byc kiedys ale ona dala mu kosza, w na dodatek jest ona prawie na wszystkich zdjeciach z zeszlorocznej pielgrzymki.

Gość Sylwucha 23
może coś jest nie wporządku .... jest możliwość , że może on coś do niej czuje. ale ja tu nie zgadne -- szczera rozmowa z chlopakiem Cie uspokoi. nie doszukuj się dziury bo może jej nie ma. my tu nic nie powiemy pewnego... porozmawiaj z nim :) powodzenia;*

Gość Varga Venus
na pielgrzymkach bzykają się na sianie 🖐️