Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate1238

Guz pod pachą...

Polecane posty

Od dwóch dni pobolewało mnie pod prawą pachą, rozebrałam się , sprawdziłam, nic nie wykryłam, dopiero dzisiaj na leżąco czuję tam jakiś guzek, nie wiem czy to powiększone węzły chłonne czy coś innego... może któraś z was też takie coś przechodziła, i do jakiego lekarza najpierw mam się udać.. do internisty czy od razu na usg?

Do internisty, poproś o skierowanie na morfologię, mocz i usg. P.s dobrze, że boli, gorzej gdyby nie bolało.

Zapomniałam dodać , że tydzień temu wzięłam pierwszą dawkę szczepionki przeciwko rakowi szyjki macicy, i nie wiem czy możliwe jest aby ona miała jakiś wpływ na ból pod pachą...

Gość ja też mam guza pod
pachą! i nie wiem co to jest! a mam to od paru miecięcy.. jest to o jakiejś centymetrowej wielkości pod skórą... czasem boli delikatnie. Dodam że mam 16 lat i nie wiem co to za cholerstwo.. a wykryłam to jak sie depilowałam

Gość idz do lekarza
pierwszego kontaktu. kiedyś też tak miałam i okazało się,że podczas golenia zdarłam sobie naskórek i jakieś bakterie zaatakowały węzeł. niby to dość częsta przypadłość. dostałam antybiotyk i po3 dniach byłam zdrowa. jak długo bedziesz czekała to węzeł urośnie i może będzie trzeba łyżeczkować