Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeteryjka008

Pasta BLEND-A-MED

Polecane posty

CZy ktoś używał paste blend-a-med 3D white ale nie tę normalną tylko tą jakąś 3D white LUXE glamour ona jest mniejsza i nie wiem czym one sie różniom. Prosze bardzo o odpowiedź z góry dziękuje.

Gość sterydziaszek
Chcesz miec bielsze zeby ?:>

Gość destinationonmyown
b.dobra jest colgate 14 dni. jesli nie pije się kawy. efekt zauwazalny gołym okiem. probowalam juz pearl, blanx. ale wrócilam do colgate z niej jestem najb.zadowolona

Gość nauczycielka geografii
Prawie niczym się nie różnią

Gość creyzolka
ja ją używałam i nie zauważyłam żadnej różnicy w kolorze zebów nadal sa jasno żóltawe :(:(

Gość sterydziaszek
a ja sie chyba skusze na paski wybielajace Crest SUPREMe z allegro, bardzo szybko wybielaja i efekt utrzymuje sie przez rok

Ale czym sie dokładnie różnią no bo wiem tylko to że ta zwykła jest duża(czyli 100 ml) i 6zł a ta LUXE ma tylko 75ml i 9 zł.Aha i jeszcze jak nią umyłam pierwszy raz zęby to mi potwornie dziąsła krwawiły no ale tak że całą szczoteczke miałam zamiast białą to czerwoną;P, ale nie wiem czy to nie jest od tego że paste zmieniłam albo przyciełam sobie warge od środka.

Gość destinationonmyown
dokladnie ota mi chodzi:)

No to dobrze bo właśnie w czoraj ją kupiłam ale na razie mam tą 3d jak mi sie skończy to wyprubuje colgate.Po tej 3D już mi dziąsła nie krwawią tylko za pierwszym razem aż sie przestraszyłam hehe

Gość to znaczy diabelek
a u mnie wsrod znajomych jest szał na paste Biała Perła.jeden sprobowal-efekt po 3 urzyciach i tak nastepni kupuja :) mozna ja kupic w aptece.zaraz wkleje linka.