Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

umiem śpiewać ale nie potrafię tańczyć, co robić??

Polecane posty

hej mam duzy problem z tym ze nie umiem tanczyc :/ bylam ostatnio na weselu i bylo beznadziejnie, z moim facetem jescze jakos mi sie tanyczlo chociaz on tez kompletnie nie umie ale jak ktos inny mnie poprosil to byla katastrofa bo wogole nie moge sie dopasowac do faceta, nie wiem sama czy to wynika z mojej niesmialosci, z tego ze bylam wsrod obcych mi zupelnie ludzie, czy z tego ze cieprpie na depresje i nie umiem sie wyluzowac tylko wszystkim sie przejmuje. najdziwniejsze jest to ze mam poczucie rytmu bo umiem bardzo dobrze spiewac a z tancem zawsze mialam problem. poradzcie mi cos bo zblizaja sie kolejne wesela a ja juz sie zastanawiam jak sie wykrecic :/

Gość a ja nie umiem ani tanczyc ani
spiewac i sie nie martwie :P Do tego to jszcze tanczyc nie lubie! Za to spiewac uwielbiam. Wspolczuje sluchaczom tego mojego zawodzenia :classic_cool:

Gość musztarda
To się naucz.

jak mam sie nauczyc? jak mam sie nauczyć tanczyc, zawsze mialam facetow ktory nie umieli :/

Gość musztarda
Normalnie, szkoła tańca albo kilka spotkać z kimś, kto umie tańczyć. Chociażby z jakąś koleżanką.

Kroków można się nauczyć, ale żeby ładnie tańczyć trzeba mieć po prostu talent.