Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona-ona

Może jak stanę na uszach to on mnie nie dradzi??!!

Polecane posty

Gość przestraszona-ona

Tyle tu tematów typu - kochanki, kochankowie, życie po zdradzie, sex po zdradzie, zdradził mnie, czy wszyscy zdradzają...... Najlepszy tekst i dość często sie powtarza - "Było myśleć wcześniej to by cię nie zdradził" Więc co takiego mają robić żony żeby mężowie z łaski swojej zechcieli pozostać wierni???

Gość chuda berta
haha... żenujące i tyle :P

W sumie to nic nie można zrobić... Jak człowiek zechce zdradzić, to nic go nie powstrzyma... Mój od tygodnia ex też niby tak bardzo mnie kocha, chce być ze mną, ale ale... Zdarzył mu się skok w bok i zaproponował mi, byśmy przez jakiś czas wrzucili na luz i by nasz związek był związkiem bez zobowiązań... Ale tylko tak chwilowo... No cóż ... Wyśmiałam go i odstawiłam na boczny tor! Choooj mu w d....

Gość PANI KASIA Z PIESKIEM
TAK SZCZERA PRAWDA WSZYSCY ZDRADZAJA; zaakceptuj to a,albo mecz sie z soba, chyba ze sa cuda,ale na cuda nie licz, ja osobiscie nie dala bym glowy za swego chlopa!!! CZYLI KTO BY DAL; NIKT!!!! A TY POWIEDZ JAK CIE POCIAGAJA OBCY PANOWIE ; I DO TEGO PSZYSTOJNI;FACECI TO BESTIE TAK JAK MY

Gość racjonalne spojrzenie
to nie mężowie powinni, ale inne kobiety męzatki lub rozwodki powinne nie DAWAĆ. Wiec apel do innych kobiet. Jakby suka nie dawała to by pies nie wziął! Proste!

tak, tak racjonalne spojrzenie...bo w koncu od dawna wiadomo, ze faceci nie posiadaja rozumu i są tylko bezwolnymi kukiełkami w rękach złych kobiet. 😴🖐️

Gość chuda berta
PANI KASIA Z PIESKIEM - " TAK SZCZERA PRAWDA WSZYSCY ZDRADZAJA " Jak jest co zdradzać to zdradzają, same do tego doprowadzacie, a potem jęki, stęki i płacze