Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pepita82

czy mam powod aby sie wkurzyc ??

Polecane posty

Gość dlaczego nie zrobisz
no to sprawdzisz, jak wrocisz mowisz, ze go zaskoczylas, w poplochu zamknal laptopa - wiec na pewno nie zdazyl wykasowac historii chyba, ze Ty jestes w pracy a on nadal w Twoim domu

Gość Hihihihi
To wroc do domu i sprawdz historie i tyle. A i jeszcze jedno i to tez jest raczej niezawodne - Ty go znasz wiesz jak sie zachowuje. I czy w jego zachowaniu jest cos dziwnego co Ci nie pasuje czy wczesniej mialas jakis cien przypuszczen ze moze ewentualnie miec kogos jeszcze. Czy spotykacie sie czesto i jest w Ciebie wpatrzony jak w obrazek - bo to wazne no i jeszcze jedno co Ci inuicja podpowiada? Ze to zwykle ogladanie Twoich rzeczy czy cos wiecej ?

zostal jeszcze przy kompie ale jesli wykasowal to ma cos do ukrycia a mam pytanie jak sie kasuje historie to mozna wykasowac tylko niektore strony czy to automatycznie kasuje sie wszystko ?

Gość nalogowcy siedza nawet do 5
można usunąć to co chcesz

nie wizialam nic niepokojacego ale wied HIHIHIH jak to jest lepiej na zimne dmuchac :(

no to lipa - nic pewnie sie nie dwiem ale mam dziwne przeczucie :( ze cos nie gra coraz wiecej watpliwosci

Gość Hihihihi
Ja sie nie bardzo znmam na tym ale wiem ze historia netu jest w opcjach internetowych i mozna wykasowac i wszystko i poszczegolne strony.Natomiast jezeli chodzi o historie tego co robil na kompie to tez da sie wykasowac i pojedynczo i wszystko na raz .sprawdz w opcji ostatnio otwierane dokumenty.Ale jezeli jest informatykiem to dla niego 30 sekund pracy wykasowanie wszystkiego nawet z tej glebszej histori ktora znajdziesz w ustawieniach systemowych . Njlatwiej jest jednak zapytac w prost. Na zarty oczywiscie zeby niebylo ze sie tym przejmujesz. Powiedz mu ze troszke sie zdziwilas jak szybko zamknol kompa bo nie masz nic do ukrycia i chcesz wiedziec co robil. Napewno Ci powie.

Gość Hihihihi
Pepita82 - ale ni epopadaj w paranoje im wiecej o tym myslisz tym bardziej sie zastanawiasz a to niepotrzebnie. Ja sprawdzialam jak juz mialam bardzo duze przeczucia i jak si eokazalo trafne.Ale wiem jedno ze jak bym miala jakies przeczucia i sprawdzila go i okazalo sie ze nic nie ma to czulabym sie dziwnie w stosunku do siebie. Co w konsekwencji doprowadzilo by i tak do rozstania - bo skoro ja mu nie ufam i sprawdzam to po co to ciagnac.

do HIIHIHI wiesz z jednej strony mam chec powiedziec c mysle a z drugiej zaczekac i na czesc plikow zabezpieczyc haslem i zobaczyc :) czy padnie pytanie co tam mam nie wiem jak to rozegrac bo jesli nawet klikal z kims o to samo moze robic w swoim domu i jak go sprawdze z i tez nie moge zabronic bo to nie ma sesu nie jest malym dzieckiem wiesz o comi chodzi zrbi to jak bedzie chcial i kiedy bedzie chcial

do HIHIHII wiesz my spotykamy sie jakies 8 mce i dopiero w byly weeknd spytal sie mnie czy mam ochote abysmy byli para i nie ma mowy o skoksch w boki i tp. itd powiedzialam ok. ale wiesz jak to jest poznajesz dopiero osobe nie wiem co tak naprawde on mysli - a z drugiej strony moze ja jestem za bardzo dociekliwa po zlych doswiadczeniach :( sama nie wiem

Gość Hihihihi
A ja mysle ze nie klikal z nikim a jak klikal to i tak to usunie.Ale nie sadze zeby facet sam na siebie krecil bicz klikajac z dziewczyny komputera z inna dziewczyna. A Tobie jak sie wydaje ? Czy masz jakiekolwiek przypuszczenia ze mogl klikac z inna laska? A moze sprawdzal strony internetowe z seksowna bielizna dla Ciebie i to ma byc prezent- mnie interesuje jak ty intuicyjnie podchodzisz do sprawy. Bo jak by moj facet z ktorym mi sie super uklada- oczywiscie jakis inny niz ten co go zucialam wczoraj ogladal mi kompa i nagle zamknol go przedemna to moja pierwsza mysl by byla ze to pewnie cos dla mnie albo cos czego nie powinnam ogladac. Ja tak raz mialam z innym facetem. Wchodze do pokoju a ten sie zucial na kompa i wylaczyl monitor - wiec zapytalam co i jak - nie chcial mi powiedziec wkoncu sie wkurzylam i powiedzial ze to cos nie dla moich oczu.Bardzo nalegalam - i okazalo sie ze ogladal jakis filmik z wojny z krwia itd obejrzalam i zwymiotowalam - on stwierdzil ze mowil mi ze to nie dla mnie. - Mial racje.

Gość Hihihihi
Pepita82 - no to powiem ci ze po tym co mi napisalas to ja juz wiem wszystko. Po 8 miesiacach facet zaproponowal tz zebyscie byli para - jak dla mnie to jest pelen szacunek do takiego czlowieka. Mogl Ci powiedziec ze jestescie para po 2 tygodniach ale tak nie czul - i to dobrze upewnil sie po tak dlugim okresie czasu ze naprawde mu zalezy i zaproponowal cos szczerze od serca. I jak na twoim miejscu miala bym pewnosc ze on nie bedzie mial skokow w bok - bo jezeli zwiazanie z Toba zajelo mu 8 miesiecy to z inna pewnie tez by to trwalo a uwierz mi ze przez 8 miesiecy zorientowalabys sie ze cos sie swieci. Ten moj kretynek wczorajszy zwlekal z powiedzeniem ze jestesmy razem okolo 12 miesiecy i zaproponowal mieszkanie wspolne z tym ze na drugi dzien go sprawdzilam- i klops a nie wiem moze zdal sobie sprawe z tego dopiero w przeddzien sprawdzenia go. Za pozno ---buuuu error

DO HIHIHIHI Dziekuje Ci bardzo za dobre rady i fajnie mi bylo przeczytac Twoja opinie (wiesz jak to jest jak jestes w srodku to tego nie widzisz obiektywnie) mam nadzieje ze TY bedziesz twarda i nie dasz sie zlamac w swoim przekonaniu ze dobrze zrobilas a i nie martw sie ktos kiedys dobrze mi powiedzial ze faceci sa jak autobusy odjezdza jeden - poczekasz 15 minut i przyjedzie nastepny :) tak to jest mam nadzieje ze jeszcze sie sotkamy aby poklikac co TY na to ???HIHIHIHI :)

Gość Hihihihi
Jasne ze tak chetnie poklikam z Toba ;) A skad ty piszesz? A i jeszcze jedno wielkie sorki jak juz pewnie zauwazylas ale jestem dyslektykiem i to niestety silniejsze odemnie.

d HIHIHI nie przejmuj sie ja tez slbo klikam hhihii ja klikam z HIszpanii wlasnie sie dowiedzialam ze samolot sie rozbil w Madrycie :( masz GG

Gość Hihihihi
A ja z polnocnej irl - wlasnie siedze w pracy i mi sie nudzi - w pracy nietsty nie mam gg

Gość wiesz mi raczej
przyszło do głowy nie że klikał z kimś, czy pisał do kogoś - że kręci z kimś jeszcze tylko, że sprawdzał, czy Ty tego nie robisz..