Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unlimited

Dyskryminacja rozmiaru 41 u kobiet

Polecane posty

Gość Unlimited

W ubiegła sobotę przeszłam wszystkie buty z obuwiem sportowym w mieście. Szukałam butów renomowanej firmy. W końcu obojętne mi już było której, więc zapytałam w ostatnim sklepie "A dostanę rozmiar 41 któregokolwiek modelu?!" Dostałam największy jaki był - 40,5. Nie znoszę kupować butów. Może ktoś się wreszcie nauczy, że rozmiar odrobinę większy niż 39 też jest pożądany. Jak ktoś jeszcze ma ten problem co ja, to tutaj można się wyżalić:D

Gość niebiessska żabka
mam 43- to jest dopiero dolina !

obuwie sportowe może kupić bez problemu tyle że męskie ale różnicy prawie nie widać w niektórych modelach ;) gorzej jest z butami eleganckimi :o zazdroszcze osobą co mają rozmiar 39 :(

Gość 75 G
ja wchodzac do sklepu zadaje pytanie czy jest taki rozmiar biustonosza i w 99 przypadkach na 100 nie ma.

Gość Perwersyjny Dewiant
Taaaa... a niektore kobiety czepiają się u facetów do rozmiaru członka, zamiast najpierw popatrzec na własne rozmiary. Oczywiscie nie koniecznie chodzi mi o przedmówczynie, tylko o te co się czepiają do facetów.

Gość Unlimited
Perwersyjny - ja tam się nikogo o rozmiar nie czepiam:P I uwierz, że ja akurat co do mojego rozmiaru (stopy oczywiście) chciałabym mieć mniejszą:P

Gość Perwersyjny Dewiant
Wiem, napisałem do tych co się czepiają, nie do Ciebie. Pewnie niektórzy faceci tez chcieliby miec większego, albo grubszego, lub mniejszy brzuch.