Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska0008

pytanie do kobiet mezow po 40tce

Polecane posty

Gość kaska0008

Moj maz ma 41 lat, ja 30, i chyba wychodzi roznica wieku... nasze pozycie to ok. 2 razy w miesiacu, i zawsze ja na gorze on na dole, lezy jak kloda.. czy tak juz zawsze bedzie? macie podobny problem? w tym wieku to juz sie nic nie chce`?

Gość ależ skąd

Gość Tylko porozmawiaj

Gość kaska0008
A poza tym on każe mi współżyć z psem sąsiadów - Azorem...

on jest leniuszkiem Jak ty jesteś aktywna to idzie na łatwiznę .Nie czakaj z seksem dwa tygodnie jak masz ochotę normalnie rozpinaj go i uzywaj zawsze jak masz ochotę

największy bład jaki robicie to to że zaczynacie szybko stawiać a ten nasz przyjaciel robi lubić psikusy i gdy chcemy sztywniaka to wymieka i flaczeje ,trzeba wóczas delikatnie go piescić tak od niechcenia,potem sciagać skórke powoli w dół i powoli w gore za zobaczysz efekt

Gość no.a
Ale trafilas, to len i tyle! Moj maz ma lat 41 a pomyslow mu nie brak w tej dziedzinie....i tez mamy pozycie 2 razy..ale na dzien....

może u twojego facata jest inaczej Na mnie tak działa że moja rozpina gdy ma ochotę , stawia i są rezulaty i to robi codziennie bo ma ochotę.

Gość kaska008
ten drugi post to nie ja, prosze sie nie podszywac!!! no to fajnie:((( juz nie moge tak dluzej, normalnie nuda nie z tej ziemi, a jak choc prosze, aby raz inaczej to widze to jego niechcenie... chyba to faktycznie lenistwo jest, zeby sie nie ``zmeczyc``, zawsze ten sam scenariusz... ostatnio spytalam go czy mnei zdradza zaprzeczyl... a jak powiedzialam, ze ja myslalam o tym... to nawet nie zapytal czemu...

Gość kaska008
moze faktycznie lepiej kochanka znalezc i ``grac`` udane malzenstwo

ale od zawsze tak było? Czy nagle mu sie odechcialo? Wyslij go na badanie tostesteronu, bo wygląda na to, że w ogóle nie jest seksem zainteresowany. Mój mąż ma 55 lat i wciąż nowe pozycje mu w głowie. A twój tylko na leniucha? To po co ci taki facet?

Gość kaska008
wlasciwie to zawsze tak bylo... jak pytalam, to robila sie klotnia, ze ZNOWU mam problem, i ze ZNOWU zaczynam... a jak ja mam ochote na czestszy seks i widze, ze nici, obracam sie na druga strone, to zaraz syczy: no co znowu? bo ZNOWU nic sie nie wydarzylo? moze pomysl, ze jestem zmeczony, albo ktora godzina itd. ale przed kompem to spedza czas do oporu, ze potem pozno sie robi...

mam 46 i wcale tak nie jest ja bym mógł chyba codziennie ale to moja żonz 43 nie ma na sex ochoty 4-5 razy w miesiacu wprawdzie staramy sie w różnych pozycjach i w 99 % jest ok ale to mało za mało

jeśli od zawsze, to czemu zdecydowałaś się na małżeństwo z nim, skoro od poczatku wiedziałaś, że temperament u was zupełnie inny? Za przeproszeniem sprawdza się stare przysłowie \"widziały gały co brały\" :( Może jakąś wiagrę mu podrzuć cichaczem...

Gość kaska008
glupia ludzilam sie, ze bedzie lepiej... ze kiedys, ale widze, ze jest coraz gorzej, i te klotnie, zadna rozmowa niemozliwa