Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobania a

podoba mi się facet, który

Polecane posty

Gość podobania a

ma 39 lat a ja mam 28 i jestem eleganką kobietą.Chciałabym się z nim bliżej poznać. Ale jak była impreza integracyjna to on się bawił z 19, 20 letnimi dziewczynami :-O chyba dziwny jest ?

Gość Zennon
Słyszałem Jarek, ze tobie to nawet dziwki z oporami dają.

Gość pasztecik
dziwne są raczej te laski,zamiast sie bawić z jakąś niezłą męską dupcią w swoim wieku to się na emeryta rzucają:o bogaty chociaż?:O

Gość oonaa
Mi by się po czymś takim odechciało poznania tego pana. Ale zaraz się tu zlecą ze swoimi mądrościami jeszcze lepsze typy! Tu na forum jest wielu takich w podobnym wieku, a myślących o dziewicach nawet. Nie martw się są też inni, ale na forum kobiecym nie spodziewaj się takich spotkać w większej liczbie - co nie oznacza, że jest to normą.

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
Jak dla mnie to jest chore, widocznie taki prawie czterdziestolatek chce sobie i innym udowodnic że jeszcze jest młody i da rade osiemnastce - może i da rade ale to tak prawie ja z córką !!!! Ja widząc coś takiego już bym na takiego nie poleciała bo to żałosne

Gość podobania a
jestem bardzo zaskoczona :-O Siedzieliśmy w towarzystwie kilku osób dziewczyny i chłopak w wieku 26-36 lat on z nami rozmawiał, sympatyczny facet na poziomie i przystojny ja również mam powodzenie ale nawet inne koleżanki też były przy stoliku- atrakcyjne, eleganckie, świetnie ubrane, nawet to nie chodzi o mnie A ten poszedł do lasek 18 20 lat i wywijał z nimi na parkiecie nie spodziewałam się tego po nim, jestem zniesmaczona

Gość oonaa
Może i wiekiem nie jest do nich zbliżony, ale dojrzałością emocjonalną? Wiesz swój ciągnie do swego...

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
oonaa bardzo dobrze napisane

może on lubi zabawe... facet w jego wieku ktory nie ma stalej partnerki juz jak dla mnie jest podejrzany!!!

Gość łeeeeee
przecież to normalne, że facet woli jakąś młodą dziewczynę/ dziewicę niż laskę 28 przechodzoną i z widocznymi zmianami urode spowodowane uciekającym czasem

Gość jupppiiiiii
w kiche i do dzioba

Gość dolly parton super star
wierna zgadzam sie z Toba calkowicie, ale nie jest to dziwne zachowanie raczej zenujace, daj sobie spokoj z facetem, bo potem nawet jak bedziecie para bedzie Cie szlag trafial, bo on nie przestanie na spotkaniach towarzyskich tanczyc z mlodymi dziewczynami a Ty bedziesz siedziala i obgryzala paznokcie. A poza wszystkim po tym co mowisz on mi nie wyglada na takiego co by chcial sie z kims wiazac (a i panienki 20-latki raczej go nie zechca-chyba ze jak ktos powyzej zagail ma duzo kasy...tak to teraz wyglada niestety...)

Gość manicpanic
moim zdaniem podoba ci się stary dziad z kryzysem wieku średniego;):) naprawdę nie warto z takim zawracać sobie głowy, ja co prawda mam 26 lat ale wizualnie wyglądam na 18 -20 i takie stare dziady z kryzysem wieku średniego gapią się na mnie tak obleśnie że odwracam wzrok... I zadbana 28latka wcale nie musi wyglądać jak zużyta raszpla przy zapuszczonej małolacie:O:O:O

Gość podobania a
pomijając nawet nadzieje matrymonialne kulturalny facet bawiący się w swoim towarzystwie powinien jakąs babeczkę poprosić z tego towarzystwa albo więcej i mogą mu się tamte podobać czy to nie był brak kultury ?

Gość podobania a
oczywiście że nie jestem raszplą :-D nie dam się sprowokować jakimś głupkom i podszywaczom nie chcę się chwalić, poprostu wyglądam dobrze, jestem zadbana, szczupła a ztym facetem wiele razy rozmawiałam, wydawało mi się że przypadliśmy sobie do gustu a tu masz :-O taki zonk daję sobie spokój z nim, od razu to mnie wyleczyło z zauroczenia do niego - kryzys wieku średniego-prawdopodobne

Gość krishna
hehehe tak se tłumacz, ze kryzys wieku sredniego wybral pewnie ladniejsza

Gość gość
NjuETvoXHS9yRMQN7OKohIgW