Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka23

Kosmetyczka Zielona Góra

Polecane posty

Gość rybka23

Witam mam pytanko czy ktoś może mi napisać coś na temat nowego salonu kosmetycznego na Zaciszu w Zielonej Górze (chyba się nazywa Kalina) albo podzielić sie swoimi wrażeniami z wizyt u kosmetyczek w Zielonej Górze i podpowiedzieć do kogo warto pójść - chodzi mi głównie o oczyszczenie twarzy z wągrów. Dzięki

Gość rybka23
halo halo czy jest tu ktoś z Zielonej Góry i może coś napisać?

Gość sooskowska
A ja mam pytanie do dziewczyn ;)) Jaki salon kosmetyczny możecie polecić w Zielonej Górze ? Chodzi mi o taki bardziej profesjonalny w którym można wykonac depilacje laserową

Gość strussskowa
To ja polecam zdecydowanie ten salon cec-efekt na Wiśniowej. Bardzo profesjonalne miejsce, w którym można wykonać prawie wszystkie zabiegi na ciało.

Gość Zielonogórzanka
Ja korzystam z usług kosmetyczek w Biosport na Braniborskiej i z tego co się orientuję maja w swojej ofercie zabiegi fotodepilacji. Zresztą zawsze możecie nawiązać z nimi kontakt na https://www.facebook.com/BioSportSPA

Gość gość
Na Ułańskiej 2 obok dworca Pks jest super salon Bella Donna. Mają promocje,zniżki i przede wszystkim szeroką ofertę. Robią depilację pastą cukrową, Młode fajne dziewczyny. Polecam

Gość helllkowska2
Ja też jak większość z Was jednak moge polecić salon Cec-efekt. Własnei przed sylwestrem skończyłam wszystkie zabiegi cytocare i po prostu moja twarz jest tak odmieniona ze koleżanki po prostu mi zazdroszczą.

Gość panimirella
Mogę polecić gabinet kosmetyczny Zielona Góra ReNova. Robię u nich regularnie mikrodermabrazję i kwas migdałowy. Ale robią też oczyszczanie twarzy z blizn potrądzikowych i wągrów i pedicure i inne zabiegi.

Gość paani777
Gorąco polecam gabinet kosmetyczny Renova. Bardzo miła pani, super robi manicure hybrydowy :P

Gość moli8
Na Ptasiej się otworzył nowy salon kosmetyczny - ReNova. mają w ofercie sporo fajnych zabiegów:)

Gość gość
Ja korzystam z usług salonu kosmetycznego ERenova. Niedawno zmienili swoja lokalizację. Mieszczą się na ulicy Ptasiej. Szeroka oferta usług i bardzo miła obsługa. Polecam http://www.erenova.pl/