Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZWARIOWAC MOZNA

Jak trzeba dupe zaliczyc zeby przestać być prawaczkiem

Polecane posty

Gość ZWARIOWAC MOZNA

Cześć zakładam temat bo juz mnie to wk..wia. W te wakacje postanowiłem strace prawactwo bo sie kumple ze mnie śmieli (mam 20 lat) 1. imprezka u kolegi - wyszło tak ze ja z laseczka sam-na-sam. Ona pcha mi rękę w gacie, mnie podnieciło i stało się. Puściłem soki... kumple mówią nie liczy się - OK 2. nad morzem dysko - potem do motelu, ja z koleżanką... jakoś tak wyszło że bierze ptaka w busię. Czuję że zbliża sie wielki odlot a ona wypluwa go i trzepie dłonią a drugą sztymbra mnie po worze... strzelam... kumple mówią - niezaliczone 3. grill na wsi u babci, ide z jakąś wsiurką na paperoska i nawet nie wiem kiedy trzymam jej cyce w garści... potem ona zawija spódnicę a ja na pieska rymlam, niestety dużo wódki i miękki wafel... doszedłem na ręcznym gazie. Kumple na to - ciągle za mało. 4. zaprosiłem na film koleżankę. W połowie jakoś zaczynamy się całować, ściągam jej sfeter i szarawary a ona, że ma okres więc nich ją pojadę w dupcię - więc ja sunę w kakało aż puszczam wielki jogurt do jej duupy - na to kumple że to się wciąż nie liczy!!!!! to ja nie wiem

Gość cienias jestes
:p

Gość anette łan tu sri
o/1o

Gość aaaazxxc
a moze zalicz tych kumpli .... przestaniesz być prawaczkiem