Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123abc123abc

Seks oralny - po 10 latach małżeństwa mąz wyjawił, ze to jego pragnienie

Polecane posty

Gość 123abc123abc

Czuję się jak degenratka jakaś, czy wy tez tak miałyście? Do tej pory było super bez tego, a tu nagle,że on chce tak bardzo spróbować. Dziwnie się czuje, pocieszcie mnie,że nie tylko ja miałam opory

Gość Przegrałaś życie kobieto...
Pewnie ciągnąć też nie potrafisz, a to dziś podstawa w związku. Jak mu nie ssałaś 10 lat to na 100% nie umiesz tego robić. Robienie laski to sztuka, kobieta uczy się wiele lat tego.

Gość 123abc123abc
chyba jakaś dziwna pruderia we mnie siedzi :P głupie to pytanie, ale czy wszystkie pary/malżeństwa to praktyjuą?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
e sie tam bedziesz przejmowac, wiesz jak fajnie jest :)?

Po 10 latach małżeństwa dopiero próbujecie?? Koszmar :-) Współczuję wam-nie wiecie co tracicie :-) pozdrawiam :-)

no mają racje tu trzeba mieć wyczucie i wogóle umieć obserwować gościa , moze idź na kurs laskowy

Gość 123abc123abc
współczucia nie potrzebuję, bo i tak było i jest super :) ironię rozumiem, tylko tak chcialam pogadać... moze dziewczyny się odezwą?

Gość żona...
my to robimy ale ja uwielbiam sex oralny:)

pwiem tak jak można nie chceic zrobic loda facetowi którego sie kocha przeciez to jest oczywiste i jak najbardziej naturalne:) jestem dziewica a wiem, ze naewno mojemu facetowi to zrobie:)

Gość PRUE
na poczatku branie do ust penisa wydawalo mi sie obrzydliwe,ale z biegiem czasu-a nie trwalo to wcale dlugo-zmienilam zdanie! uwielbiam kiedy maz robi mi minetke wiec dlaczego ja mam odmawiac jemu?! zresztą teraz jest to przyjemnosc i dla niego i dla mnie tez! kiedy sie poznalismy nic o tym nie wiedzialam,teraz maz sie smieje ze jestem starym wyjadaczem!!!;-)

Gość kiedyś pruderyjna
U mnie to zaczęło się dość wcześnie, ale w zasadzie to mąż wywierał na mnie presję pt.:" jak mnie kochasz to zrobisz". Uważałam że to zboczone, grzeszne i obrzydliwe ale uległam. Dosyć szybko przekonałam się, że te wszystkie moje uprzedzenia to bzdura i sama sobie wmawiam bo wcale nie czułam obrzydzenia a wręcz podniecało mnie to. Po latach uwielbiałam już to i zaczęłam fantazjować o tym żeby tak zrobić to do końca (z połykiem). W końcu namówiłam na to męża (miał opory, choć przyznał, że marzył aby spróbować) i okazało się że to jest dopiero TO!

Gość Z DŁUŻSZYM STAŻEM
Podobne jak koleżanki wcześniej, długo u mnie trwała akceptacja takiego seksu. Owszem lubiłam jak mąż mnie ale nie ja mężowi. I powiem tylko tyle DZIĘKUJE CI KOCHANIE , ZE MNIE TEGO NAUCZYŁEŚ. odważ się a będziesz zadowolona. jest to bardzo podniecające

dla mnie zbliżenie bez seksu oralnego to jak lato bez słońca, ale oczywiście nie zawsze tak było. wszystko jest kwestią czasu, naszych przekonań a w związku kompromisu. myslę, że skoro to jest pragnienie twojego męża to warto spróbować. problemy w sferze seksualnej są czesto przyczyną przykrych sytuacji, aczkolwiek nie zawsze.wydaje mi się , że to jest mimo wszystko bardzo ważna sfera życia i warto o tym rozmawiać , ulepszać. warto próbować. może niedługo zaczeniecie obydwoje czerpać z tego radość:)

Gość Już 30
Mam 10 lat stażu uwielbiam robić mężowi laske, jeszcze lepiej gdy jest to w pozycji 6/9. Świetna sprawa. Z czasem w małżeństwie trzeba urozmaiceń.

Gość 123abc123abc
;)

Gość 123abc123abc
Urozmaicenie jest, nigdy nie było nam nudno, niczego nie trzebabyło udawać, ale do tej pory w ten sposób było raczej skromnie, raczej jako gra wstępna dzieki

Gość Pomiana _
Wszystkie bez wyjątku wręcz powiem.. co ci nie pasi?? nie chciała byś zeby ci wylizał ;> ?? to jest Boskie .. a jak sie boisz AIDS'a to przetnij prezerwatywę na pół i niech daje przez nią :lol2: HAHAHA

Gość Madalene80
ja się dziwię że ON tyle lat bez tego wytrzymał - ciekawe czy on też Ci nie robil minety przez te 10 lat??