Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaaa-aaaaa

Co robić??

Polecane posty

Gość andziaaaa-aaaaa

hej! Mam 28lat, jestem ladna, mam fajna prace, lubie to co robie do tego stopnia, ze moglabym siedziec w pracy 24h na dobe bo do domu nie mam do kogo wracac, tu czeka mnie tylko bezgraniczna samotnosc. To jakas ironia losu, ze jestem sama, nikt to kto mnie zna w zyciu by sie nie domylił, ze doskiera mi samotnosc.Ona mnie dobija, zabiera mi cheć do zycia....gdyby nie praca to zycie nie mialo by sensu. Nigdy nie sadziłam, ze kiedys bede az tak samotna aby wyzalac sie na forach, ale nic juz mi nie zpozostało. Kobieta w wieku 28 lat nawet jesli super wyglada ma wieksze szanse, że trafi ja piorun niz ze zajdzie faceta!-taka jest przykra prwda. Wyglada na to, ze powinnam sie jak najszybciej pozbawic zycia bo nie mam siły juz dalej tkwic w bezkresnej samotnosci.

Gość maly ksiaze
A gdzies poza domem i praca sie pojawiasz?:> wiesz jakies miejsca gdzie jest mozliwe spotkać takiego faceta?;P

Gość andziaaaa-aaaaa
Nie mam z kim, samej to jakos łyso;( wszystkie kolezanki zajete, co najwyzej spotykamy sie w kawiarni na kawe i plotki ........ale tam nikogo ciekawego sie nie spotka;-(

Gość adams
nie nie nie życie jest piękne i trzeba z niego korzystać masz dopiero 28 lat to dużo ? przestań :) ciesz się każdą chwilą .....

Gość andziaaaa-aaaaa
z czego mam sie cieszyc? z tego, ze jestem sama jak palec, nawet na wakacjach w egipcie byłam sama, wszedzie jezdze sama, na wesela, spotkania, grile ;-( Z tego co mam to nie mam sie z kim ciesyc!

Gość adams
a czy kiedykolwiek byłaś w jakimś związku czy kochałaś ..kogoś czy wiecznie jesteś sama ?