Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkelos

Jak rozmwiac z kobietami zeby nie wyjsc na ciepla kluche?

Polecane posty

Gość mówisz
ssij! :D

Gość 234242424242
-nie badz mily -nie praw komplementow -nie mow ze laska jest piekna itp -jaki ci zalezy to staraj sie to ukryc - badz odrobine chamski -pozuj na cwaniaka

Gość 234242424242
taa jasne wszystkie lubia takich gosci

Gość szczerze to mam to w dupie
ale tysiąc innych panien nie:D

Gość szczerze to mam to w dupie
nie sraj głupot mała. to co on wymienił to żaden cham tylko normalka

Gość 234242424242
przeciez to prawda oczywista ze kobiety nie lubia milych gosci heh takich splawiaja za to uwielbiaja sie wiazac z chamami i typkami ktore je pozniej zdradzaja i zle traktuja

Gość Chorąży Torpeda
trochę naciągane ale jest ziarno prawdy : Nie warto atrakcynej kobiecie mówić że jest ładna piękna itd ( ona naprawdę ma lustro w domu i to wie , słyszy to 100 razy dziennie) Nic na siłę traktuj ją jak kolegę a to doceni poważnie (no może bez tekstów ale mnie jaja bolą )

Gość marysienka ta malutka
Dla mnie autor powinien: - byc mily ale nie wlazic za przeproszeniem do tylka -zachowac troche dystansu, raz pokazywac ze zalezy a potem lekko sie wycofywac -od czasu do czasu rzucic komplementem -starac sie byc troche tajemniczy, nie gadac zaraz wszystkiego o sobie -byc zdecydowanym -na mnie pozytywne wrazenie robi elegancko-sportowo-luzny styl -nie obgryzac paznokci, nie pokazywac dloni jak sa spocone i czerwone

Jak ktoś jest dla mnie niemiły i odrobinę chamski to jest totalna olewka. Nie srajcie głupot jeden z drugim :P Poza tym taką podrabianą ciepłą kluchę w roli chama czuć z kilometra :classic_cool:

stosuj się do powyższych rad to sukces murowany ( chyba, ze to ma być kandydatka na żonę. bo wiesz podobno kobiety kochają drani a wychodza za ich przeciwieństwa:) ) ja bym dodała jeszcze kilka uwag: - nie mów zbyt duzo o swojej mamusi, - nie zabieraj jej do kina na wyciskacz łez( prawdopodobieństwo, że sie rozpłaczesz zawsze istnieje), - nie opowiadaj o chorobach swojego kota, - nie patrz jej ciągle w oczy, - nie wymieniaj wszystkich swoich wad a juz na pewno nie mów,że udajesz kogos kim nie jestes, bo stosujesz sie do rad, które przeczytałes na forum. :)

Gość dramat i masakra
nie mów ,że przeczytałes coś na kafeterii i czy ona się z tym zgadza:classic_cool: