Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość istny szkieletor

CZY MOJE WYMIARY WG WAS SUGERUJA ,ŻE JESTEM WYCHUDZONA?

Polecane posty

Gość istny szkieletor

waga 53 kilo wzrost 170 cm wiek 26 lat wymiary dokladne : biust 97 talia 74rano ,76 po jedzeniu biodra 94 udo 52 cm srodek uda 48 kolano 38 łydka 35

Gość istny szkieletor
pytam o to tutaj bo mam dość już życia ..ciągle mi każdy mówi jak mnie widzi ze marnie wyglądam ..mam drobne kosci bardzo i może to dlatego..:(sama nie wiem już..:(

Gość och znowu Ty
Nie, sugerują, że jesteś konkretna kobita. Np. Bardotka miała około 90-58-88, 170 wzrostu i co, chuda była? Nie, super laska. A ideał to 90-60-90 więc masz co zrzucać.

Gość istny szkieletor
co to znaczy znowu Ty ??? Pierwszy raz piszę o tym na forum i to jakimkolwiek forum. poprostu w pracy mi koleżanki żyć nie dają.

Gość co za kretynizm kobiety
Może panna ma kosci chude i dlatego wygląda mizernie!!!!!!!!! Jej wymiary nie są za duże na taki wzrost i ma niedowage na taki wiek!!!!! Więc zastanówcie się co piszecie!!!

Gość istny szkieletor
wieczorem zrobie fotke to wam zapodam i same zobaczycie:(

mam takie same wymiary juz od 15 lat no moze osattnio biust mi sie powiekszył ;) moim zdaniem trzeba skończyc nareszcie te pogaduszki o wygladzie bo wychodzi na to ze wszyscy chcemy byc idealni a po co? przeciez nie mozemy byc wszyscy tacy sami wazyc tyle samo wygladac tak samo itp mi tez wszyscy mówia ze jestem chuda ale przewaznie zazdroszcza bo sami sie katuja dietami albo głodówka nie żeby schudnac ale zeby chociaz nie przytyc:) a ja jem ile chce i co chce i kiedy chce i poki co jak na kobiete dojrzałą wcale nie tyję. waga wciąz między 52 a 53 trzeba sie cieszyc z tego ze sie jest szczupłym! a tym grubasom z pracy powiedz: "PAni X slyszalam o odchudzającej kawie, kiedy pani ma omienini to chetnie pani ja kupię.." ;)

Gość ale małe wymiary