Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra3456

kochane kobitki pomozce !

Polecane posty

Gość aleksandra3456

Za 2 tyg mam wesele , nie mam jeszcze sukienki kochane pomozcie mi gdzie mogę znalesc jakaś fajną sukienke w KRAKOWIE ? dodam ze mam 17 lat . i nosze rozmiar 34 zeby to był taki skelp z jakimis młodziezowymi sukienkami

Gość aleksandra3456
idę na wesele :)

Gość sileska
nie kupuj na allegro, po pierwsze nie mozna przymierzyc, ewentualne bedziesz musiala odeslac, a rozmiar rozmiarowi nie rowny, po drugie-wiele z tych wygladajacych pieknie na zdjeciu sukien wykonane jest z badziewnego materialu i szyte na odwal sie, jak usiadzesz to sie rozpruje.. nie polecam.. moze przejdz sie do Galerii Krakowskiej, tam jest duzo sklepow, moze cos znajdziesz..( to tez zalezy ile mozesz na to wydac)

Gość aleksandra3456
by;lam w galeri i tam nic nie ma same dla osob starszych raczej i za duze

Gość nm
a może źle szukasz???? może chodzisz po sklepach dla dojrzałych kobiet lub po wyjątkowo eleganckich butikach??? jeśli nie jesteś na tym ślubie świadkową to odpuść sobie supereleganckie suknie na tzw jedno wyjscie, pochodź po typowo młodzieżowych sklepach,tam jest pełno sukienek które może nie wyglądają na typowo weselne ale zaręczam Tobie że wystarczy dobrać ładne dodatki-biżuterie,szpilki,malutką torebeczkę + makijaż i fajna fryzura i będziesz wyglądać elegancko,atrakcyjnie i na swój wiek!!!! nie ma sensu żebyś się "przebierała" w dorosłe sukienki jeśli masz 17 lat...źle byś się czuła i równie źle wyglądała...jesteś młoda i wykorzystaj to!!! poza tym jeśli kupisz sobie jakąś prostą sukienkę w młodzieżowym stylu to wykorzystasz ją potem jeszcze wielokrotnie!!!! a jeśli nie możesz znaleźć odpowiedniej sukienki to może pomyśl o spódnicy i jakieś fajnej bluzeczce do tego...taki zestaw jest jeszcze bardziej praktyczny i cenowo wyjdzie Ci podobnie....teraz w modzie są satynowe ciuszki,znajdziesz takie w wielu młodzieżowych sklepach...a czarna satynowa spódnica w połączeniu z satynową bluzeczką w jakimś fajnym kolorze to sama elegancja!!! a te ciuchy potem jeszcze wielokrotnie wykorzystasz!!!

Gość nm
ostatnio widziałam też dziewczynę mniej więcej w Twoim wieku i ubrana była na wesele w 3/4 obcisłe spodnie z czarnej satyny,lakierowane czarne szpilki i satynową bluzeczkę typu tunika z mieniącymi się przeszyciami w intensywnym ciemnoróżowym "biskupim" kolorze-wyglądała naprawdę ślicznie i bardzo elegancko!!! może zamiast sukienki pomyślisz o takim zestawie???

Gość nm
proponuję abyś odwiedziła sklepy marek-ORSAY, NEW YORKER, ZARA, RESERVED, H&M, CAMIEUE (nie wiem jak to się dokładnie pisze) itp