Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kendra

Kroliczki Playboya

Polecane posty

Gość hip-hop jol jol jol jol jol
Dokladnie tak leca na jego hajs i na slawe

No i co z tego, sa teraz slawne, ladne i maja wszystko czego tylko chca

Gość matulenkamama
dobra dobra zaraz wszyscy je obsmaruja a prawda jes taka ze co druga gdyby mila szanse pomieszkac w tym domu to poleciala by pierwsza

Gość matulenkamama
ale czy one sa az takie ladne kwestia gustu najbardziej lubie kendre za styl bycia itd . zakrecona laska ale moim zdaniem jest najmniej atrakcyjna jesli chodzi o twarz ale cialo ma najlepsze!!

Ja uwazam,ze sa ladne, ale fakt to kwiestia gustu, dla mnie np Holly z buziu jest zbyt 'kaczkowata' a co do tego,ze jakby jakas miala okazje, to jasne,ze by kazda poleciala ..

a po Kendrze widac,ze ma wyjebane na ta cala 'milosc' do Hefa i to pasuje i jemu i jej ona sie dobrze bawi, korzysta ze wszystkiego z czego moze, jest wdzeiczna Hefowi i jemu to rowniez pasuje. a Holly sie za bardzo wkreca z Bridget...hmm

Kasa.... kasa.... i jeszcze raz kasa... za milion dolarów nie poszłabym do łózka z takim staruchem. I kropka.

Kahata,ale moge sie zalozyc,ze dlatego,ze musialbym do niego poleciec, a ty nie latasz samolotem :)

Gość defawea
jezu :/ widze ze wy tak serio analizujcie owe "dziewczęta" :/ żal

Gość matulenkamama
briget jest najstarsza -widac jej pozycja jest troche niepewna wiec wlazi w dupe staremu jak moze ale widac ze on ja naprawde lubi nie jest idealna z wygladu i jak dla mnie zbyt dziecinna odmladza sie tak ale widac ze jest chyba najmniej interesowna z nich trzech tak mi sie wydaje

Gość holly play
holly uwaza sie za najwazniejsza pania domu, hihi:P:P:P Zrobiona na maksa, niedlugo sie rozpadnie:P Kendra najmlodsza, ale troche glupiutka. Chociaz mowila kiedys, ze wolala trenowac sport niz sie uczyc:D

On ogolnie je 3 lubi, i twierdzi juz ze nie ma ich zamiaru wymieniac. ale masz racje, wyglada na taka,ktora najmniej leci na to wszystko..

Gość holly play
a bridget chyba lubi swoje studia, caly czas cos tam podczytuje itp. i chyba wie, ze wiecznie w tej bajce nie bedzie.

Centralnie- holly wyglada jaK taka lalka barbie z plastiku z wielkimi cycami, ale coz... i wlansie ma sie na pania domu

Jest najstarsza i najbardzoen sensowna. chociaz dla mnie i tak kednra naj;)

Gość Lollobrigida
Urocze dziewczynki:) Ma do nich dołączyć nowa - Playmate 2008, Ukrainka:) Mnie rozbawia najbardziej Bridget, bo zawsze tak wszystko przeżywa, Kendra - wyluzowana, a Holly - taka pani domu:)

Gość holly play
ja tez lubie kendre. a jej mamuska tez niezla jest, obie zakrecone:P

Gość Lollobrigida
Czytałam na Lansiku... Brunetka - dla odmiany;) Holly pisze o niej na swoim blogu, bardzo się przyjaźnią:)

Gość Lollobrigida
To wyszukaj sobie ją, sama zobaczysz;) Może zmienił trochę przyzwyczajnie - ciąglę blond i blond, można dostać oczopląsu:)

OK- dzieki :) juz wlasnie znalalzam i czytalam na lansiku, to w koncu ta Holly jest w ciazy czy nie??