Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka23

korzystacie z hotelowych recznikow?

Polecane posty

Gość edytka23

Wiem, ze pytanie glupie ;) bo ja sie przelamac nie moge. Zdarza mi sie na szkoleniach czy tez wyjazdach rekreacyjnych nocowac w dobrych hotelach, a jednak mam w tej kwestii opory. WIem, ze sa prane itp, a jednak zawszemam ze soba swoj recznik. Uwazacie, ze to glupie? Bo jesli tak, to moze sprobuje z ta fobia walczyc ;)

Gość jak pilne to do prawnika
a na sraczu zapewne siadasz bez oporów :o 🖐️

Tak korzystam. Wydaje mi się że skoro już płacę za pokój te kilkaset złotych to te ręczniki są jednak czyste.

Gość Billy Masturbo
ja zawsze przed opuszczeniem pokoju walę konia w taki ręcznik i zostawiam w nim porcję swojego materiału genetycznego

Gość gfgfgdgf
Jeśli chodzi o sracz, to nie ma innego miejsca poza moim domem w którym bym bez oporów siadała. Siusiu na stojąco, sram sobie na specjalnym podkładkach higienicznych do desek :P

Gość Billy Masturbo
ale najwięcej mojego materiału genetycznego możecie zobaczyć na żebrach kaloryfera w łazience , który regularnie posuwam :classic_cool:

Gość ALE TY BILLY głupi jesteś
:(

Gość edytka23
ale jak to? wkładasz słoninę pomiędzy żeberka? czy tak "na sucho" (sorry, że odbiegam od tematu, ale mnie to zainteresowało...)

Gość fqqwdw
Tak, korzystam.

Gość w hotalachco dzin recznik
zmieniaja i wygotowują. Zawsze korzystam, mniej bakterii niz na moim, ktorego przeciez co dzien nie gotuję

Gość Billy Masturbo
to zależy jak się chcę zabawić jak mam ochotę na hardcore to najlepiej na sucho i zimą kiedy kaloryfer jest gorący ,ale zazwyczaj owijam mojego zaganiacza kotletem schabowym i jadę ile wlezie :classic_cool:

Gość edytka23
o cholera... :-D ale z Ciebie ogier ;-) z tymi ręcznikami to jednak przesadzasz... przychodzi taki boy hotelowy potem pozbierać po gościach, sięga po ręcznik a tam klejąca niespodzianka :-o

Gość Billy Masturbo
niech się cieszy ,że już przestałem zostawiać niespodzianki na klamkach w pokoju :classic_cool: ps. :classic_cool:🖐️

Gość edytka23
no tak, ale ktos ma radoche z podszywami :P brawo, baw sie dalej

korzystam z hotelowych nie wożę swojego, bo zabiera dużo miejsca w bagażu, a nie lubię tachać wielkich waliz