Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniskoo

piersi .jak ujedrnic?

Polecane posty

Gość haniskoo

nie chodzi mi o powikszenie biustu natomiast o jego mocne ujedrnienie.czy znacie jakies skuteczne tabletki,kremy?z powodu wygladu moich cyckow zerwalam z facetem ktorego kocham.z powodu moich wsternych cyckow nie chodze na plaze,czsem mam ochote wziasc nozyczki i uciac te uszy...

Gość sibi
codzienny masaż po kąpieli jakąś oliwką

Gość ddddddruszka
ja moje duże cycki doprowadziłam do ładu ( a co za tym idzie do znacznego ujędrnienia) stosując codziennie trzy kroki: -ćwiczenia (wygugluj sobie, jest masa ćwiczeń) -prysznic naprzemiennnie zimny i ciepły -smarowanie balsamem i dlekikatny masaż (zwykł nivea) najważniejsza jest konsekwencja. ja sama jestem zdziwiona, że wfekty przyszł tak szybko, bo po dwóch tygodniach. no i praktycznie cał czas jestem w staniku, nawet w śpię w takim miękkim, co by mi się piersi na boki nie rozchodziły jak placuszki:P

Gość haniskoo
dzieki wielkie za odzew.ja w staniku tez spie. bede stosowac sie do waszych rad ,może cos z robie z tymi,,uszami''.

Gość sibi
nie śpi się w staniku,piersi muszą odpocząć w nocy,ćwiczonka owszem,a mi masaż robi codzień facet,zauważyłam że są jędrniejsze takie ładnie okrąglutkie się zrobiły,więc masaż koniecznie codzień:)

Gość haniskoo
Sibi-pomasowac to ja sie dam jak mi sie ujędrnią:) a słyszałyscie o jakis zabiegach w gabinetach kosmetycznych?