Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja załamana

mąż nie potrzebuje częstych zbliżeń

Polecane posty

Gość Ja załamana

Ostatnio kochamy się z mężem bardzo rzadko ( raz na miesiąc ) nie wiem czy ma kogoś czy już mnie nie koch może stałam się dla niego nieatrakcyjna bo ostatnio przytyłam co dalej robić

Gość PRUE
porozmawiaj z mezem,moze powodem jest stres w pracy,przemeczenie lub jakies problemy osobiste! wcale powodem nie musi byc twoja waga.mojemu mezowi wcale ona nie przeszkadza;-) ale zauwazylam ze jak ma urlop potrafimy kochac sie po kilka razy dziennie,natomiast kiedy wroci do pracy tylko w weekendy i sporadycznie w tygodniu

Gość zmanierrowany smirnofff
przykro m i ale moj limit empatii na dzis juz sie wyczerpal poczekaj z myslami samobojczymi do jutra :)

Gość Piękna 30latka
Moja droga, wolny czas możesz pożytecznie spędzić, np. na modlitwie.

jedno jest pewne- to nie jest normalne może zamiast się pytać obcych ludzi na forum - zapytaj męża, o co chodzi

Gość zmanierrowany smirnofff
Moja droga, wolny czas możesz pożytecznie spędzić, np. na modlitwie :D:D:D albo pracy charytatywnej

Gość Piękna 30latka
a czy macie dzieci? Seks służy w celach prokreacyjnych, być może RTwoj mąż spełnił już obowiązek i teraz oddaje sie sprawom materialnym, czyli utrzymaniem rodziny oraz sprawom duchowym

Gość Ja załamana
pytałam się męża, a on mi odpowiedział że teraz nie potrzebuje tak często seksu

między "aż tak często" a raz na miesiąc to jest duża różnica myślę, że to wykręt ja bym go sprawdziła na okoliczność innej pani no, chyba, że widzisz, że po pracy (ale na pewno po pracy, nie po "kursokonferencji" tudzież "zebraniu") jest lewdo żywy, albo ma kłopoty ze zdrowiem

Gość Nie wiem dlaczego tak
wszyscy sie dziwia: Mam kilka pytan: - ile lat jestescie po ślubie? - Czy macie dzieci? - Czy mąż duzo pracuje i zyje w stresie? - Czy ostatnio jakos sie zmienil?

kochać się raz na miesiąc, to zdecydowanie za mało a jeśli to się trafi w płodny dzień i zmajstrowac dzidziusia po jednym bzyknięciu, to nie pech to dpust Boży i kara za tak małe zainteresowanie żonką. Jeśli przytyłaś to jego wina, po dobrym ruchanku to tracimy tyle kalorii, że grami w marynarza kto ma zrobić coś do wszamania, bo byśmy zgłodu pomarli do rana, a co z ruchankiem na Kiedy ranne wstają zorze????????????????

moj chlopak tez ostatnio ma mniejsze potzreby, tak raz na tydzien a kiedys codziennie.. mowi ze jest zmeczony, bo zaczal nowa prace i mu wierze, ale i tak dziwnie sie z tym czuje :)

Gość Ja załamana
jestesmy 10 lat po ślubie mamy dwoje dzieci mąż ostatni mnie nie przytula nie całuje nie mówi że mnie kocha czasami wraca późno z pracy

Gość powiem tak albo jest zmeczony
albo przechodzi chwilowy kryzys wwieku - 35-40lat. A jak wasze sprawy finansowe, moze widzi ze nie wszystko jest ok, zamartwia sie. Z drugiej strony zycie jest tylko jedno i dlaczego to ciągle my mamy rozumiec, niech w koncu i ktos nas zrozumie.