Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

O czym rozmawaic z dziewczyna na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

zeby nie wyjsc na nudziarza i zauroczyc ja

jeśli macie podobne zainteresowania, to o tym. a jesli różne, to spróbuj zaciekawić ją swoimi, tylko musisz widzieć, czy ja to nudzi/nie podoba się jej, czy naprawdę słucha. miłej randki

Gość wysmiewczyni
a ja proponuje nie tracic czasu na glupie rozmowy tylko odrazu przejsc do rzeczy tzn sciagnac spodnie i je tez kazac, predzej czy pozniej i tak to nastapi to po co sie sresowac glupimi gadkami.

Gość adam z hooojamii nie gadam
spytaj czy jest dziewica i jakie lubi pozycje:P

nie chcesz byc nudny? to przytocz jej kilka smiesznych sytuacji z twojego zycia, zapytaj czy zrobila w swoim zyciu cos szalonego rozmowa sama sie rozkreci :)

Gość olejzpierwszego
mow o pogodzie albo kinie niezaleznym a patrz się na nią jakbyś miął ją zgwałcić.. mów z niedopowiedziami ale jesli cos wyczuje zrób dziwną minę i popatrz n nią jak na starą zboczoną emerytke któa namawia cie na sex analny i minete... wspomnij o jakis tam babkach albo podbojach niby mimochodem i z ironią... i najlepiej traktuj ją z pewną wyższością i staraj sie myślec ze tak czy inaczej ona chce zebys jej wsadził a to tylko kwestia czasu keidy i narazie tylko bawisz sie tą sytłacją... no i generalnie nie artykułuj chęci wsadzenia jej... i nie sugeruj otwarcie ze masz ochote.... to ona ma myśleć na zasadzie 'keidy ty jej wsadzisz' a nie 'on chce mi wsadzic ciekawe jak bardzo moge go pomeczyc zanim mu pozwole' (ps. pogmatwałem to... troche bez składu... ale kazdy element jest ok )