Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadugadu

rany, czemu te baby są takie głupie...

Polecane posty

któraś z kolei pisze, kochałam sie bez zabazpieczenia. czy jestem w ciąży??? co ja zrobie jak jestem. błagam pomóżcie. najpierw trzeba troche pomyśleć jak sie już idzie z facetem do wyra.. a nie potem rozpaczać... :(

Gość hahahahhahhhhhhhhhhh
mnie bardziej bawią te, które : biorą tabletki, używają prezerwatyw, globulek uprawiają TYLKO petting, dostają okres "ale jest dziwny" i zastanawiają się czy mogą być w ciąży :P Wtedy się zastanawiam co to za przyjemność z tego seksu skoro sam sstres przynosi..co to zaspokojenie potrzeb faceta???

też racja. a jedna była najlepsz. pytała czy jak nie ma orgazmu to można zajść w ciąże. czy tylko jak sie ma orgazm hahaha

albo pytanie czy można przez spodnie zajść w ciążę. Albo przez seks oralny albo przez pępek :P

majku hej. jestem dziewicą. ostatnio dotyklismy sie z chlopakiem w miejsca intymne. on nawet sie na mnie połozył. byl na dole rozebrany i ja też. nie doszło do wytrysku. nie włozył mi go nawet "tam". penis był zypełnie na dole mojego miejsca intymnego. końcówka ani troche nie dotykała pochwy. mam takie pytanie czy sluz od meżczyzny leci cały czas ? czy tylko przed wytryskiem gdy sie juz podnieci i ma zaraz do niego dojść ? i czy jak leciał to mógł sie w jakis sposób dostac od pochwy ? jeżeli nawet mi go tam nie włożył ani nie dotykał końcówką. pomóżcie ! boje sie że jestem w ciąży. jestem bardzo młoda. TO TEŻ DOBRE :)

Ajz 8 dni temu uprawiałam z moim chłopakiem petting! Nie doszło wprawdzie do wytrysku,ale słyszałam,że wydzielina podczas podniecania również ma w sobie plemniki. Dodam,że nie zabezpieczyliśmy się! Zdarzyło się do dokładnie 2 dni przed moją owulacją! 6 dni od tego zdarzenia zaczęły boleć mnie jajniki,raz lewy raz prawy, są to jakby ukłucia! Czasem pobolewa mnie też podbrzusze i lewa nerka! i taki stan mam już od 3 dni! Nie wiem co mam o tym myśleć! Czy to jest ciąża?! Czy to możliwe,aby bóle powstały już tydzień po zajściu?? Proszę o szybką odpowiedź! NASTĘPNA. O LOSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość yehhhhhhh
najlepsza jast- koncowka.... co to jest ta koncowka buhahhahahah

Gość osz matko co to sie porobilo
:D

dodidek mam problem wczoraj z chlopakiem wspolrzylam bez zabezpieczenia ale to byl 1 dzien po okresie i mam nadzieje ze dni nieplodne. ale nic sie nie dzialo nie bylo zadnych plemnikow. wczoraj tu napisalam i sie wystraszylam ze moge byc w ciazy bo sa te niekontrolowane wytryski i sluz u faceta. mam isc dzis do lekarza czy co mam robic pomozcie prosze !! ;((((

najlepsza była "końcówka" i "lewa nerka" ,która miała być rzekomym objawem ciąży :P

\"nie bylo zadnych plemnikow\" - to co ona chce? co innego jeszcze może zapłodnic jajeczko? jak nie było plemników to chyba wszędzie i w płynie i w spermie;P zresztą, dobre oko ma skoro jest tego taka pewna :D

Zaklopotana jakby Mam glupie pytanie.. otóż miesiąc temu kochałam się w trakcie dni płodnych, w dniu w ktorym możliwość zapłodnienia zgodnie z moim cyklem byla największa, czyli 18.07, potem 31.07 dostałam @, może była jakby mniej obfita, ale trwaal normalnie 4-5 dni.. teraz powinnam mieć 25.08, zgodnie z cykle( a ten zawsze był bardzo regularny, i okres pojawil się w 21 dniu cyklu, czyli 5 dni za wczesnie, jest bardzo skąpy, i zdarza się brunatne zabarwienie krwi, a przecież początek zawsze jest bardzo intensywnie barwiony na czerwono. Zaczynam się martwić, bo nie wiem, może to ciąża. Zadnych innych objawow nie mam. W suemi w tym miesiącu wiele stresow bylo, praktycznie cały miesiąc, to stresówa..To może być ciąża?? --------------------------------------------------------------- świeże. tak jak ktoś pisał tu wyżej: było ok, dostałam okres, tylko jest "dziwny"...

oksanna123 witam uprawialam z chłopakiem seks prawie 2 m-ce temu , z zabezpieczeniem ale mimo to nie konczył we mnie , bo boimy sie wpadki , zrobiłam test ciazowy pierwszy w dniu spodziewanej miesiaczki (11 dni po sexie) , nastepny test zrobiłam 7 dni po okresie , a trzeci test zrobiłam 14 dni po okresie testy wyszły negatywne , czy jestem w ciazy ??? boje sie bo ciagle jem słodycze i duzo pije ------------------------------------------------------------------- ta jest dla mnie dobra. niech posłucha rady jej udzielanej i kupi 50 testów hurtem, taniej wyjdzie. ostatnie zdanie jest najważniejsze...